Julklappar till mig själv del 2 och lite till…

.
.
Snart är det dax…
Julgranen! Mängder av underbara, mer eller mindre, konstärliga granar florerar på nätet såhär i juletider. Bulliga Disneygranar med kulörta kulor och girlanger, glesa emliga granar med lila pynt från Danmark samt en massa andra granar med varierande snits! Jag måste erkänna att jag nog har lite ”julgransångest”, jag vill ju att det skall bli så bra som möjligt, samtidigt som jag inte vill lägga en förmögenhet på julgranspynt. Förra året orkade jag inte plocka bort större delen av pyntet. Den tokbarrande granen fick åka till återbruket mer eller mindre ”fullt påklädd”!
Förra året hade jag bara vitt och silver i granen, det blir nog något liknande i år, möjligtvis något mindre då, eftersom det mesta hamnade på tippen… Annars kanske jag bara släpper det hela rätt och slätt. Plockar fram alla kartonger med tusen färggranna kulor, och 20 meter halvtasigt glitter, och låter barnen fixa hela granen!
My Good vilka I-lands problem…

Bilder från Martha Stewart

Julklappar till mig själv del 2
Det senaste året har båda våra bilar spenderat nästan mer tid hos bilmeken, än hemma med oss. Så jäkla drygt, bilar skall rulla och inte skutta!
Så julklappen till mig själv och till min kära M är varsin splirrans ny…
En silvrig (som den på bilden) till mig, och en mörkgrå till hjärtat! Jag är så himla glad för det, så ni kan inte ana. Detta är min allra första helt nya bil, har alltid köpt begagnat tidigare.
Skall pimpa den lite tror jag, fårskinn att sitta på och en rattmuff skall jag nog ha! Tänk så skönt! Med tanke på att denna vinter verkar bli lång, kan det nog vara en god idé!
Så till er nära och kära som läser denna blogg:

Är det ok, om ni får teckningar och pärlplattor till julklapp i år?! 

Nu skall jag knoppa, natti natti!
.
.
.

Kategorier:

Okategoriserade

7 kommentarer

Jättefin!Vi köpte också vår första helt nya bil i höst. Njuter fortfarande av lukten! Så skönt att sitta lite högre upp när man är på vägen, vi har haft det tidigare också å det har jag saknat:)

Gilla

Wow! Vilka julklappar, vad underbart! Du är kul du, teckningar o pärlplattor till släkten! =)Vi inredde gästrummet till oss själva i julklapp, bäddsoffa, högblank vit tv bänk, svart/vit matta och lite Hagedornhaagen bilder på väggarna. Blev jättefint! =)Ha en fin dag/ Greta

Gilla

O My 🙂 jag vill me ha ny bil *avis* min beeemer börjar bli några år ny även om den fortfarande är fin för det är bara en ägare innan mig, men helt ny bil det skulle vara grejer det:)Kraaam M

Gilla

Lägg till en respons

Ditt namn, e-postadress och kommentar krävs. Vi kommer inte publicera din e-post.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Följande HTML-taggar kan användas i kommentarfältet: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <pre> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

%d bloggare gillar detta: