Tidig klapp från Lucky Ellen

.
.

Torsdag och fortfarande hemma…
Jag som annars älskar, att vara hemma i mitt hus och fixa och dona, börjar faktiskt att lida av någon form av lappsjuka. Lillan har varit sjuk sedan i fredags och jag har varit hemma med henne sedan dess. Papsen har haft åtaganden både i helgen och nu i veckan så jag har varit lite låst här kan man väl säga. Men efter ett tillfälligt litet ”set back” i tisdags är Lillan åter på bättringsvägen, tack och lov!
Jag går ju fortfarande här och väntar på tillfälle att sticka iväg och köpa en rostig bokstav 🙂
Jag klurar på ett litet ”arr” nu igen och då behöver jag lite attiraljer!
Satt och kikade igenom bilder från en tid tillbaka och hittade dessa två helt ljuvliga bilder av min (vår) lilla prinsessa! Dessa två bilder som jag satt ihop till en tillhör mina absoluta favoriter.
Klänningarna på bilderna kommer båda från Lucky Ellen.
De har så mycket fint i sin shop, bland annat mycket söta klänningar inför kommande julfester, eller perfekta ”klappar” till små sessor!
I samarbete med gulliga Janina och Fia på Lucky Ellen ger jag er, mina läsare, 30% rabatt på ett köp, från och med idag och en vecka framåt!
Ange bara ”På vår Udde” i kassan när du betalar, så dras rabatten av från priset!
Psst, Tipsa gärna dina vänner om det fina erbjudandet!
.
.
.

Kategorier:

Okategoriserade

3 kommentarer

Känner igen mig. Är själv riktigt hemmakär, men när man är "fast" med sjuka barn en längre period vill man bara iväg ;-)Kläderna från Lucky Ellen är ju underbara, och det var en riktigt trevlig rabatt :-)Kram och hoppas lillan snart är helt frisk!/Ulrica

Gilla

Lägg till en respons

Ditt namn, e-postadress och kommentar krävs. Vi kommer inte publicera din e-post.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Följande HTML-taggar kan användas i kommentarfältet: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <pre> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

%d bloggare gillar detta: