Tävla och vinn en Ingegerd Råmanvas!!!

.
.
Hej nya vecka!
Jobbar hemma idag, hi, hi, det låter så spännande att säga så, folk blir liksom nyfikna då och undrar,
– Vad gör hon för kul hemma, den där gamla sjuksköterskan?!
Jag flyttar inte bara runt grejor och puffar kuddar om någon kanske tror det. Jag har faktiskt inte mindre än två ”projekt” som skall ros i land…
Fixandet i hallen fick sig en törn när vi blev tvungna att riva upp taket, men lite julfint vill man ju ändå ha, så jag har gjort ett litet ”arr” på hallbordet! Man tager vad man haver och fyller på med lite ”details from the natur”! Mistel, tallkottar och alkottsgrenar från trädgården. Grenarna står i en vas av Ingegerd Råman för Orrefors och tallkottarna ligger på en gammal mässingsljusstake som jag sprayat vit med färg från Biltema (ett tips, förvandlar vilken tråkig pryl som helst till nästan ny)!

Idag har jag också äran att få presentera en tävling i samarbete med ArtGlassVista!
Jag är mycket förtjust i glas av Ingegerd Råman och har några vaser,
nu har också DU chansen att vinna din alldeles egen
Slowfox Vas Svart Globe av Ingegerd Råman för Orrefors!

Klicka HÄR för att gå in på ArtGlassVistas hemsida.
 Lämna sedan en kommentar i kommentarsfältet här nedan, och skriv vilken din favorit ur
ArtGlassVistas sortiment är! Som tack för hjälpen deltar du i utlottningen
av vasen Slowfox Vas Svart Globe, som sker på FREDAG!
Psst, perfekt att ge bort som Julklapp!
Lycka till!
.
.
.

Kategorier:

Okategoriserade

32 kommentarer

Hej!Min favorit just nu är Street Decanterav Jan Johansson. Tycker den är galet fin och skulle verkligen passa på en framtida skänk i vårt hem. Men såklart skulle jag vilja komplettera med en lika fin Råman vas :).//Mini

Gilla

Snyggt "arr". Vasen du äger är riktigt fin och jag har kikat på den flera gånger, Ingegerd Råman är en sann konstnärinna 🙂 Men om jag ska välja en favorit ur ArtGlassVista så måste jag välja Celeste Candle Holder av Anne Nilsson för Orrefors. De är så enkla och snygga dessa ljusstakar. Min mormor äger tre, i två olika storlekar. Och från dag ett då hon fick dessa (för många år seda nu) har de alltid varit favoriter, och säkerligen inget man tröttnar på 🙂

Gilla

Hej! Kul, jag är väldigt förtjust i Ingegerd Råmans glas, så egentligen är svaret enkelt och trist; vad som helst av Ingegerd! Men ok, om jag ska välja så gillar jag hennes light shadow bulbs väldigt mycket. Jag håller tummarna och önskar dig en fortsatt trevlig vecka! Och lycka till i byggstöket. kram 🙂

Gilla

Hej! Det finns mycket fint att välja på, men eftersom julen närmar sis så väljer jag: Dot Fat Vit av Ludvig Löfgren.Ha en trevlig vecka.Kram Lotta i Borlänge

Gilla

Hej!Min absoluta favorit blev Silverlilja av Malin Lindahl! Eftersom detta är ett helt orealistiskt inköp skulle jag nog själv köpa To You av Ingegerd Råmans.Tack för härlig blogg!Sanna

Gilla

Ja åh vad fint du hade gjort!Vasen som man kan vinna är så fin, men fatet "Peacock Fat Stor" av Bertil Vallien är också riktigt fint!Ha det så bra 😀

Gilla

Hej!Läser gärna din blogg och är verkligen avundsjuk på din vackra utsikt!Min favorit är Celeste Candle Holder Vit.Önskar Dig en skön vintervecka!Hälsningar Maria

Gilla

Vad fint du grejjat i hallen! Är gärna med i din utlottning :-)Dizzy diamond vas clear, den runda är nog min favorit tror jag, men det fanns mycket fint där inne!Ha en fin kväll! Bella

Gilla

Åh jag skulle säga allt av : Ingegerd Råman! Och just Slowfox är min favorit – har kikat på den flera gånger men inte unnat mig. Så jag vill gärna vara med i utlottningen! Och håller tummarna för en julkapp till mig själv.

Gilla

Helena!Vill gärna vara med och tävla om så fint pris.Ingegerd Råman tillhör en av mina absoluta favoriter. Hon är enkelhetens mästarinna tycker jag.Min favorit är Slowfox checked.Varma vinterhälsningar Lisa K Göteborg

Gilla

Bon Bon Vas Clear Cut av Ingegerd Råman är min favorit, en delikat skapelse som skapar habegär, får nog skriva ett brev till tomten.Hälsningar Louise i Stockholm

Gilla

Hej! Å hå, vilken spännande tävling! Min favorit är helt klart Efva Attlings champagneglas "Amor vincit omnia champagne flute". Har alltid tyckt väldigt m om hennes glas, men kanske extra mycket nu när jag planerar januaribröllop med mitt hjärta! Tack för en väldigt snygg och trevlig blogg! Varma vinterhälsningar, Mathilda

Gilla

Hej!Vill såklart vara med i utlottningen! Jag är väldigt förtjust i just Slowfox av Ingegerd Råman och inte bara vaserna, champangeglasen är fantastiska!Ha en härlig kväll i kylan! KKarin

Gilla

Så mysigt du gör det hos er fast hantverkarna huserar i ert hem!!!Sitter själv i samma båt – vattenläcka av trasigt kylskåp! Underbart att vakna till detta första advent!Men… man får göra det bästa av situationen.Tack än en gång för en supertrevlig blogg. Man bara måste in här varje dag och se vad för nytt du gjort.//Pernilla

Gilla

Hej, klart jag vill tävla!Min favorit är Peacock Skål Mellan av Bertil Vallien. Den är fantastiskt fin i verkligheten (men ser lite trist ut på bilden).Hoppas byggkaoset hinner fixas före jul. Ni ser hursomhelst ut att ha jättefint i huset i övrigt!Hälsningar Jenny S

Gilla

Godkväll i stugan!Roligt med en tävling, jag vill gärna vara med.Oj det var svårt att välja när det fanns så mycket fint, men jag väljer Snö skål av Malin Lindahl.Hoppas att du får ett mysigt avslut på denna tisdag. Kram Jen

Gilla

Hej Helena!Otroligt mycket fint på ArtGlassVistas hemsida men om jag måste välja är min favorit Crystal Handbag 2010.Hälsningar Jenny i Borlänge

Gilla

Vilken härlig tävling och vilket pris sedan! Om jag vinner skulle jag gärna vilja ha dessert vinglas ur serien Divine. Hela serien är helt underbar, när jag ser dem med i en vacker middagsdukning (bröllop, fest ) ger de mig en känsla lycka och glädje bara genom att se på dem.

Gilla

Lägg till en respons

Ditt namn, e-postadress och kommentar krävs. Vi kommer inte publicera din e-post.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Följande HTML-taggar kan användas i kommentarfältet: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <pre> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

%d bloggare gillar detta: