Slappardag

.

.
Hello!
I vanlig ordning är vi sist i kommunen att få på vintersulorna på bilarna, varför blir det alltid så?! På grund av det gick mina planer på att besöka badhuset, samt handla hyacinter och amaryllisar, rätt i stöpet idag när jag insåg att vinden polerat den nyfallna snön till en glashal yta på våra vägar! Det fick bli en hemmamysdag med Lillan istället!
Vi har inte varit duktiga och pysslat eller bakat pepparkakor eller gjort något annat rart som man kanske borde göra när man har en ledig dag. Vi har läst en bok, tittat på TV, slappat, gosat och gjort precis ingenting vettigt!! Sedan tog vi oss en sväng ned till vårt eget lilla ”badhus” och duschade tills varmvattnet tog slut. Försök att förklara det för en 2 åring som vill duscha mer…

Nu blir det raka vägen till sängen!
Kram
.

Kategorier:

Okategoriserade

4 kommentarer

Vilken underbart söt liten tjej!!!Och sååå härligt att läsa om en mamma som bara ÄR ibland och inte alltid måste vara så himla perfekt…

Gilla

Hejsan Helena!Jag anser att du tillbringat din dag på absolut bästa sätt!!! Var stolt över dig själv och dina prioriteringar. Kram//Marika//

Gilla

Lägg till en respons

Ditt namn, e-postadress och kommentar krävs. Vi kommer inte publicera din e-post.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Följande HTML-taggar kan användas i kommentarfältet: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <pre> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

%d bloggare gillar detta: