Min fina skärm och läckra skål

.
.

Hej!
Poppar bara in för att säga just ”Hej!” och önska er en härlig lördag! Jag är så glad för min fina lampskärm, från Babazar, att jag bara fick sådan lust att visa den igen! På kuppen får ni också se min fina skål, som blir perfekt till blanka vackra röda äpplen i jul! Skålen kommer från Butik Bazaar i Västerås och finns i fera olika storlekar och modeller, löp och köp mao!

Nu skall mannen och jag fixa och dona nere i bastuhuset och i gäststugan. Duscharna här inne är som ni förstår helt ur funktion…
.
.
.

Kategorier:

Okategoriserade

3 kommentarer

Minsann en cool lampa!…visst är skålarna läckra också , har ett stort fat i den modellen där vi har all frukt.Då jag är keramik missbrukare har jag tyvärr just nu köpstopp på just marockanskt keramik.Men kanske är en ny lampa inte så farligt.Kram från Carina i Älvsjö

Gilla

Lägg till en respons

Ditt namn, e-postadress och kommentar krävs. Vi kommer inte publicera din e-post.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Följande HTML-taggar kan användas i kommentarfältet: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <pre> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

%d bloggare gillar detta: