Back on track

.
.

Nöden har ingen lag!
Efter heeelt galet envis migrän är jag åter på benen idag. En kort sväng ut, för att titta på och klappa hästar med Lillan, är vad jag har mäktat med idag.
Lillan är helt otroligt förtjust i hästar, men jag har inte försökt påverka henne, som gammal hästtjej vet jag hur farligt och framför allt hur dyrt det är att ha häst…
Hästintresset kanske sitter i generna?
Så vad gör man då om man hjärtans gärna vill rida och är hemma i vardagsrummet? Jo, på med cykelhjälmen och fram med käpphästen.
 Sedan är det bara att ösa!
De kommer, jag lovar!
Kuddar
Till er som fortfarande väntar på kuddar, måste jag bara få säga att jag är så ledsen för att leveranserna dragit ut på tiden. På tisdag skall jag bara sy kuddar, och inget annat, så ni kommer att få dem i mitten på nästa vecka!
Tävling
Den kalasfina tävlingen som egentligen skulle dragit igång igår startar imorgon söndag istället. Det har inte varit möjligt för mig att starta upp den, varken igår eller idag. Men imorgon, då jäklar, då kör vi!
En riktigt riktigt fin vinst ligger i potten!
See you tomorrow girls!
.
.
.

Kategorier:

Okategoriserade

1 kommentar

Lägg till en respons

Ditt namn, e-postadress och kommentar krävs. Vi kommer inte publicera din e-post.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Följande HTML-taggar kan användas i kommentarfältet: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <pre> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

%d bloggare gillar detta: