En sista kraftansträngning

.
.

Varför inte?
I oktober månad har de flesta växter här ute hos oss vissnat ned, dött eller gått in i sin långa vinterdvala. Några växter kämpar på in i det längsta. Höstaster, lavendel och några rosor blommar fortfarande i min trädgård. På sommaren känns det naturligt att plocka in färska blommor och ställa på borden, medan den här årstiden lockar till köp på torget. Idag tog jag en vända i trädgården och insåg att, Herre Gud det är ju bara att gå loss på blommorna som finns kvar! Vi är ju nästan bara inne (väldigt lite ute eftersom jag är en fryslort), så varför inte plocka med sig skönheterna in, och njuta av dem i skenet av tända stearinljus och värmen från en sprakande brasa?!
Sköt om er i helgen och krama dem ni tycker om!
.
.
.

Kategorier:

Okategoriserade

2 kommentarer

Helt rätt! Saknar vårt gamla hus med uppvuxen trädgård. Här i nya huset är trädgården tom o fjuttig. Ska plantera ängsgräs/blommor/perenna i kanten mot skogen i vår. Längtar efter att plocka in blommor. Fick nöja mig med lite höstlöv från skogen i en vas!Ha det gott/ Greta =)

Gilla

Vaknade i ett kallt Linköping -4 grader.Så visst vännen du tänker helt rätt, plocka in den sista skönheten för snart finns inget kvar.Kram och ha en fin LördagLina

Gilla

Lägg till en respons

Ditt namn, e-postadress och kommentar krävs. Vi kommer inte publicera din e-post.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Följande HTML-taggar kan användas i kommentarfältet: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <pre> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

%d bloggare gillar detta: