Lite lantlig charm

.

.
Hej igen!
Puh, målarna är färdiga och har packat sig iväg, nu återstår endast den nästintill omöjliga uppgiften att städa hela huset och bli kvitt slipdammet! Fint blev det, och såhär i efterhand ställer man sig ju alltid frågan ”Varför har vi inte gjort detta tidigare?” Ja, det kan man ju undra…
Resten då?
Sedan vet ni hur det är när man börjar rusta – Oj, vad fult allt det andra blev plötsligt! Till exempel upptäckte vi just att det vitmålade trappräcket, och listerna där trappstegen sitter fast, är tokgula och fula mot de nya vita fina väggarna. Snabbt bestämde vi att målarna får återvända i nästa vecka för att måla även detta. Jag kan väl också tillägga att jag använt all min övertalningsförmåga, och min kvinnliga list, för att övertyga min älskling om att hela trappen skulle bli vit! Neps, där gick jag bet… Trappstegen får fortsätta att vara… Ek!!!

Lite inredning också
Såhär på kvällskvisten lägger jag ut lite fina inspirerande bilder till er! Ibland drabbas jag av en längtan efter gammaldags lantlig charm. De här bilderna är alldeles lagom gammaldags charmiga tycker jag!

Jättefin kran och så snyggt med kaklad fönsterbräda!
Just precis en sådan spis skulle jag vilja ha. Golvet med förresten, riktigt läckert!
Inte helt olikt vårt vardagsrum, med de stora fönsterpartierna faktiskt, fattar bara inte gardinerna riktigt…  Sen är det ju sofforna, jag bara måste fixa våra soffor! Man ser ju på en gång att hela rummet kommer att bli heeelt annorlunda bara de blir vita!
Nej, hej, nu måste jag sätta igång med att städa köket så att man åtminstone kan äta en god frukost där i morgon!

På återseende!

.
.
.

Kategorier:

Okategoriserade

7 kommentarer

Sipdamm tar ett tag att bli av med, man tror man städat överallt, men det kikar fram låååång tid efteråt med! Försök att inte bli galen! :)Kan du inte säga till maken att du verkligen sa till målarna att de inte skulle måla trappstegen men att de måste missuppfattat dig? Haha! 😉

Gilla

Det är inte lätt när det man skall vara två om inredningen… Ibland tycker jag det känns som att min sambo bara sätter sig emot av principskäl 🙂 Det är ju jag som har bättre smak, kan han inte fatta det?! Skämt åsido, ni har förresten ett underbart hem och jag älskar alla fina bilderna i bloggen. Försöker också lära mig lite av dina tagna fotografier, själv är jag URUSEL på att ta kort. Men nog intresserad. Kanske man kan lära sig!? Ha en underbar onsdag!

Gilla

Hej Helena,Det är jag den anonyma (hihi) som frågade om läkemedelsberäkning…Jag får själv min legitimation om exakt 3 månader. :)KRAMIS!

Gilla

Lägg till en respons

Ditt namn, e-postadress och kommentar krävs. Vi kommer inte publicera din e-post.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Följande HTML-taggar kan användas i kommentarfältet: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <pre> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

%d bloggare gillar detta: