Dagens fotografering

.
.

Hej
Ville bara kika in och säga att fotograferingen gick bra! Det är så jäkla kul, tänk er, jag som alltid velat bli mäklare (börjat läsa C-matte på KomVux 3 ggr, för att kunna söka in på ”mäklarskolan”, men hoppat av alla ggr, jag är verkligen ”mattelektiker”, om man nu kan vara det), älskar att fota och är tokintresserad av heminredning, får hålla på med detta! Det är ju inte klokt!
Här är några bilder från idag!

Här och här kan ni se mitt förra ”hus till salu” uppdrag!
Nu måste jag bums i säng!
Ses i morrn…
.
.
.

Kategorier:

Okategoriserade

4 kommentarer

Så flink du er H! Den trappen med lykten og masse, masse herlig løv er jo bare fantastisk vakkert!! Ja, dette kan du:)Søte, lille gode jenta di. Søøøt kjole:)Gleder meg til å titte inn her igjen.Ønsker deg en fin start på en ny uke.Gode klemmer fra Line

Gilla

Jättefina bilder du har tagit! Lycka till med din nya karriär! Min favorit av dessa är bilden med grodan och lyktan och de härliga färggranna höstblad!Keep up the good work Helena,Hälsningar från Chicago-traktenTiina

Gilla

Lägg till en respons

Ditt namn, e-postadress och kommentar krävs. Vi kommer inte publicera din e-post.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Följande HTML-taggar kan användas i kommentarfältet: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <pre> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

%d bloggare gillar detta: