Höst i trädgården

.
.

Oj, vad höstigt det var ute idag, det blåser och färggranna löv virvlar runt! Det är fortfarande ganska varmt här, med sydliga vindar idag, men det stå väl inte på förrän vinden vänder och de kalla nordliga vindarna sätter in! Otroligt vad påtagligt vädrets växlingar märks när man bor vid vattnet!
Den fina korgen finns att klicka hem hos My Cabin, och passar perfekt till tex. äppelförvaring!
Ha en fortsatt fin söndag!
.
.
.

Kategorier:

Okategoriserade

5 kommentarer

Åh ett härligt foto! Man får passa på att njuta nu då det ska bli fina dagar och lite "brittsommar" ute. Jag har gett dig en liten award hos mig som du kan se på min sida, se det som en uppskattning och inget krav att sända vidare! Kram ** Milla i Kvicksund ***

Gilla

Hej!Brukar titta in här, men har inte skrivit på ett tag. Försökte sist när du fotat ett hus på uppdrag, men då fösvann hela kommentaren och då ger man upp för den gången! Tycker du är så duktig som följer dina drömmar och ger järnet!Full av beundran!Och vilka härliga bilder "med det där" som du redigerar med efter tips från Anna-Malin…ser kanonfint ut!!!Skön ny oktobervecka!Kram Mariette

Gilla

Lägg till en respons

Ditt namn, e-postadress och kommentar krävs. Vi kommer inte publicera din e-post.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Följande HTML-taggar kan användas i kommentarfältet: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <pre> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

%d bloggare gillar detta: