Engelskt herrgårdsliv

.

.
God morgon!
Vilket otroligt stort intresse det var för kuddarna! Jag tror att jag nu har kontaktat alla som skrev till mig igår och om jag har missat någon, kan ni väl skriva till mig igen. Jag fortsätter att svara under dagen om nya intresseanmälningar dyker upp!
Här kommer nu lite härliga höstiga inspirationsbilder som jag gillar jättemycket!
Sköt om Er!

Sanctuary
Kramar!

.
.
.

Kategorier:

Okategoriserade

2 kommentarer

Vilken tidning är klippen ifrån? Det var ju helt fantastiska kläder! Varifrån kommer jacka och kjol på sidan fyra?Tack för en trevlig blogg!//Alice

Gilla

Add a Response

Your name, email address, and comment are required. We will not publish your email.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

The following HTML tags can be used in the comment field: <a href="" title="" rel=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <pre> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

%d bloggare gillar detta: