Här blåser nordanvinden och nya vindar

.
.
Idag blåser nordan över Västeråsfjärden och Udden förvandlas sakta men säkert till en färgsprakande höstlövsfylld plats att bo på! Elden sprakar i brasan, stearinljusen brinner och jag sitter ensam här hemma och funderar över livet i stort och bloggen i smått.
Jag kan känna att inriktningen på bloggen den senaste tiden tagit en vändning som jag inte är helt bekväm med. Ibland rullar saker och ting på, och inte förrän man stannar upp, och tänker till, inser man att det kanske inte blev riktigt som man tänkt sig.
En mycket klok person med en ”Helt Enkelt” underbar blogg, har på ett fantastiskt sätt hjälpt mig att sortera mina tankar och uppmuntrat mig att följa mitt hjärta!
På vår Udde kommer att förändras en smula. Trotts detta, hoppas att några av er trogna läsare, följer med mig på min ”nya” resa! Kanske, kanske börjar jag helt sonika om, med en ny blogg en dag. Men ännu så länge kommer jag bara att förändra en del!
Jag säger som Nalle Phu, – Ha en härlig blåsdag!
.
.
.

Kategorier:

Okategoriserade

10 kommentarer

Tycker att du har en supertrevlig blogg och gör ett jättebra jobb med den. Denna måste man bara in på varje dag och läsa!!!!Keep on going!//Pernilla

Gilla

Jag har läst bloggar länge (sen 2005 då jag själv började) och sett många bloggar förändras och få nytt fokus, ibland till det sämre men ofta till det bättre… det är ju givetvis bloggägaren som själv bestämmer! För visst är det fantastiskt att alla kan välja helt själv hur det ska vara, även om många läsare ibland vill styra och ställa :=) Jag gillar din blogg stenhårt, så jag är ödmjuk och hänger med på alla förändringar, haha!Kram Milla

Gilla

Tycker också om din lite ödmjukare blogg. Lagom av allt och beskrivet med hjärta. Att du har planer på att ändra tonen låter ju spännande så jag hänger med…tror jag anar åt viker håll det barkar…lycka till!

Gilla

Vännen bloggen är din och vad du skriver om måste kännas rätt för dig.Jag gillar din för den person(du) som speglas igenom inläggen och hoppas verkligen att få fortsätta följa dig vad du än bestämmer dig för att göra.Bamse kram Lina

Gilla

Det är DIN blogg och du och ingen annan kan bestämma vad det skall vara för inriktning på den. Jag har följt din blogg ett bra tag och kommer att fortsätta att följa den även om den ändras något! Kram Linda

Gilla

Lägg till en respons

Ditt namn, e-postadress och kommentar krävs. Vi kommer inte publicera din e-post.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Följande HTML-taggar kan användas i kommentarfältet: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <pre> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

%d bloggare gillar detta: