En till kudde

.
.

Typiskt!
Hela dagen har jag gått och väntat på att få ett meddelande i mobilen om att mattan skulle levereras. Men nej, inte ett pip… Nu på kvällen hittade jag av en slump en liten lapp instucken i dörrspringan. De hade varit här men jag var inte hemma! Jag som har så lite tålamod, och som jag har väntat…
Well, well, nu kommer den imorgon istället! Inga skor kom det idag heller för den delen. Gissar att de också kommer imorgon, rena julaftonen med andra ord!
På väg hem från Öppna Förskolan (ja, jag var där trots att jag knappt kan andas, så täppt som jag är), stannade Lillan och jag till hos favoritbutiken Atelje Fåtöljen på Skultunavägen i Västerås.

Anette hade just fått in en leverans med godbitar från Day Home. Det var kartonger överallt! Kika in här imorgon så får ni se så fina saker, en förtjust Lillan, fick hjälpa till att packa upp! Tänkte visa bilderna i dag men den förbaskade mobilsladden är spårlöst försvunnen!
Kuddarna i bakgrunden kommer från Day Home, den till höger i bild är ny, och fick följa med hem från butiken idag! Skall visa ordentliga bilder på den och vardagsrummet imorgon, när mattan är på plats! Måste nog swisha förbi Atelje Fåtöljen imorgon igen och se vad vad som fanns i de kartonger som fortfarande var ouppackade när vi åkte därifrån!
Nu skall jag kurera mig och sova!
.
.
.

Kategorier:

Okategoriserade

6 kommentarer

Lägg till en respons

Ditt namn, e-postadress och kommentar krävs. Vi kommer inte publicera din e-post.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Följande HTML-taggar kan användas i kommentarfältet: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <pre> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

%d bloggare gillar detta: