Lovely details

.
.
Ok, dax för ett egoinlägg!
(Kan behövas när man idag ser ut som sju svåra år…)
Igår kväll var vi ute och cyklade en sväng, och Gud vad härligt det var! Kanske sista sköna sensommarkvällen för i år, vem vet, känns som att sommaren tog slut väldigt snabbt.
För ett tag sedan flyttade den här sköna tunikan in i min garderob. Mjukaste mjuka velouren, med så mycket fina detaljer!
Så kul när man beställer något som man sett en bild på, och sedan, när den dyker upp, visar det sig att den är full med överraskningar!
Fina hjärtbroderier i sidan och bollfrans runt nederkanten och ärmarna!
Små söta broderade blommor i ryggen!
ChillNorway är verkligen ”my cup of tea”!
Nu, back to bed!
.
.
.

Kategorier:

Okategoriserade

11 kommentarer

Vilken otroligt fin tunika. Härlig färg och så söta detaljer. Du e söt du me förresten! Krya på dig och tack för toppenblogg! Jossan

Gilla

Alltid lika snygg.Hoppas att du får en bra helg trots att du är sjuk.Du vet väl att cognac, hett vatten och lite socker gör susen.Kram

Gilla

Agat är jättefin, men här lutar det åt en Onyx dress. Jag älskar också Chill Norway och önskar att vi hade det i min lilla stad….men icke…på ett sätt är det ju bra för då är man ju relativt ensam om att ha det 😉 Kram Jessica (som för några månader sedan tipsade dig om Baerums Vaerk, har du varit där ännu)

Gilla

Jessica: Neps, har inte varit där ännu, flyger ju nästan alltid till Oslo, lättare att sticka till Baerum när jag har bilen med mig… Jag har typ Onyx dress, en korallröd, från förra kollektionen, då med kort ärm, den är också jättefin!

Gilla

Ljuva Magnolia: Åh, bilderna är tagna i torsdagskväll när jag var pigg och fräsch, men jag gjorde inlägget i går, när jag som idag, är febrig och en riktig rishög! Det var det jag menade med sju svåra år, inte bilderna!

Gilla

Lägg till en respons

Ditt namn, e-postadress och kommentar krävs. Vi kommer inte publicera din e-post.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Följande HTML-taggar kan användas i kommentarfältet: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <pre> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

%d bloggare gillar detta: