Hello readers!

.
.

Har suttit ganska mycket vid datorn idag, fixat en massa som bara måste göras, så det har blivit lite surfande runt bland bloggar också. Det finns så otroligt mycket inspiration ”där ute” så det är inte klokt! Tänk så många duktiga bloggare det ligger bakom alla dessa fina bloggar och tänk så många ni/vi är som läser!
Eller…
Besöksräknaren visar att ni är MÅNGA, men VILKA är ni?
Jag är en nyfiken person (har alltid varit) och undrar sååå vilka ni är och vilka inlägg ni gillar?
Jag älskar att läsa era kommentarer, känns ibland som julafton när jag öppnar kommentarsfältet!
Så kom igen nu, jag vet ju egentligen, att i finns out there…
.
.
.

Kategorier:

Okategoriserade

24 kommentarer

Jag brukar titta in här lite titt som tätt men är nog ganska dålig på att lämna spår efter mig…. Men nu känner du i alla fall till en till läsare! :)Ha en fin kväll!Kram Maria

Gilla

Hej Helena, jag tittar oxå inte lite nu o då men inte heller sån som skriver nåt så ofta. Tycker om att titta in hos dig för att få lite inspiration, se bilder på din söta dotter, ditt pysslande etc. Hittade hit från din vän P. Själv bloggar jag knappt längre, gjorde det som mest 05/06, på senare år har det mest blivit när jag renoverat. Är en 'fixar' tjej som tycker om att greja hemma, göra utflykter nära som fjärran, lever ett 'ensam-mamma-liv' med en kärlek på distans.Fortsätt med din härliga blogg! Kram!

Gilla

Tittar in så gott som varje dag och tycker om ditt "opretentiösa" och ärliga sätt att skriva på…Tycker allra bäst om inslagen med dig och din vardag/familj + dina inredningsplaner och inköp!!Tack för en trevlig blogg!

Gilla

Hej, Jag är en av dom som kollar in hos dig var dag. Jag gillar dina härliga inrednigs repotage som du hittar och skriver om. Skön inspiration! Har precis själv börjat blogga lite smått i sommar. Jag och mina sessor hade en 7 veckor lång semester tillsammans som ledde till lite bloggning! Gillar din blogg jätte mycket, fortsätt så! Kolla gärna in hos mig så blir jag glad:) Ha en fin kväll! kram CC

Gilla

Hellllooo! Jag har samma "bekymmer"… Hihi. Många, många besökare men få som ger sig tillkänna! Jag är inne hos dig varje dag och kikar vad som hänt med dig sen i går, och jag är rädd att jag inte är bättre själv… Lovar att bättra mig! Du har en härlig blogg med mysig mix. Keep up the good work! xoxo!

Gilla

Jag hälsar på så gott som dagligen och har nog lämnat någon kommentar då och då=) Gillar din blogg mycket och främst dina fina foton du tar! Kul att inspireras och se ditt fina hem, din inredning m m och ditt liv!=)Kram!Adela

Gilla

Hej!Jag hittde din blogg via Aratorps sida och sedan dess har jag varit inne sånär som varje dag. Du har fina bilder och en härligt sätt att skriva på! Jag är själv ny i bloggbranschen och blir så inspirerad av alla bloggar! Jag blandrar allt möjligt men önskar att jag junde hålla mig mer till ett ämne men thats me!!Ha det bra!

Gilla

Jag ´kan känna igen mig vad du skriver! Är också nyfiken av mig. är iochförsig också dålig på att kommentera, då jag har tidsbrist. Nu sitter jag upp och klockan har passerat ett, men känner ibland att jag behöver vara själv och surfa runt….Kram Malin

Gilla

Här kommer en hälsning från mig! Jag är socionom till yrket och bor vid sjön i ett stort hus som tidigare varit bygdens bystuga. Huset är låååångt ifrån klart så här pågår ständig renovering! Är allätare vad gäller inredning men hos mig blandas mest nytt och gammalt. Det jag gillar bäst i bloggar är personliga bilder från det egna huset och trädgården.Tjingeling aka

Gilla

Hej hejTittar in här mest varje dag, men är dålig på att kommentera.Gillar din blandning:)Själv bor jag i en liten ort i södra delen av landet men villa, man, två tonåringar, katt, båt och sommarhus. Jobbar på kontor i vår lilla by:)

Gilla

Jag kikar in här så gott som dagligen men är tyvärr dålig på att kommentera. Jag gillar din positiva blogg som har en bra blandning av allt möjligt som ger guldkant på tillvaron. Gillar särskilt att se bilder från ert och andras hem.

Gilla

Hej Helena!Är inne varje dag hos dig, precis som hos P. Ni är sååå inspirerande med er inredning och framför allt eran positiva inställning, blir alltid på så gott humör:)Kul att se vad ni gör nu för tiden. Vi lever ju lite annorlunda liv nu än då;) Kram Åse

Gilla

Hej,Jag tittar in till din blogg några gånger per vecka. Blogg läsandet för mig är en inspirationskälla. Jag gillar din blogg eftersom den känns personlig och inte tillgjord. Jag blev glad när jag läste ditt inlägg om att förändra sitt yrkesliv även om man är "lite äldre". Jag själv har gjort det, läser sedan en kort till tillbaka på lärarutbildningen. Jag känner att jag gjort rätt beslut men ibland kan jag känna mig gammal (38år) på föreläsningarna. Jag intalar mig dock att med den erfarenhet jag har med egna barn och några fler levnadsår kan vara till min fördel.Följ dina drömmar!//Åsa

Gilla

Jag brukar kommentar ibland. Är på din ålder, bosatt i Skåne numera, två barn… har tyvärr ett hem som liknar ett bombnedslag 🙂 Eva

Gilla

Nä men hörrö, mig känner du nog redan via bloggen. Den beskriver nog bäst vem och hur jag är på gott och ont :DDin blogg är redan bra på alla sätt och vis, älskar blandningen av vardag, inredning och smått och gott. Den är precis som den ska vara.Hoppas du får en härlig fortättning på dagen.

Gilla

Hej hej !Kicki heter jag och besöker din blogg regelbundet för jag gillar din stil och hur du skriver ! :)Har ingen egen blogg.Bor i hus Åre med man och två barn, 10 och 13 år. Älskar inredning, trädgård, skidåkning samt fina foton, är sugen på att skaffa en bättre kamera och utveckla den hobbyn ! :)Kram Kicki i Åre

Gilla

Hei hei!! Norsk dame (41) fra oljehovedstaden, Stavanger. Fulgte linken fra P og siden har det blitt hver gang jeg kikker på blogger! Liker at du byr på deg selv, at det er personlig. Selv blogger jeg ikke, men koser meg med å titte inn i bloggverden daglig, og du er en av mine faste som jeg bare MÅ titte innom! 😉 Jeg elsker fine bilder, mote og innrednings tips både fra eget (bloggerens) hjem og andres, noen funderinger over livet og familien i en HERLIG stil! Akkurat slik jeg opplever din blogg! 🙂 Skulle gjerne startet egen blogg men har kommet frem til at det vil ta for mye av min tid… Med fulltidsjobb, hus, mann og 4 barn i alderen 2 – 14 år! Jeg bruker sjelden å legge igjen kommentarer, men forstår at du som blogger lurer på hvem alle disse menneskene som titter inn i din verden er, så derfor syntes jeg det var på sin plass idag! 😉 Ha en flott dag videre, eller torsdag får jeg vel si, siden det er sent på kveld! Klem Jane

Gilla

Lägg till en respons

Ditt namn, e-postadress och kommentar krävs. Vi kommer inte publicera din e-post.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Följande HTML-taggar kan användas i kommentarfältet: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <pre> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

%d bloggare gillar detta: