Från Tine K till Maileg till Branting

.
.

Nytt hemma hos mig

Jag gör det inte så ofta, men det händer. Jag gör det inte så gärna, men ibland vill jag!

Alltså visa vad jag handlat för grejor!
Jag är ingen ”trendsetter”, som alltid är först med det senaste, jag kollar helst in vad andra handlar först, för att sedan konstatera om jag gillar det, och själv vill ha det!

Here we go!

1.
Keramikskål från Tine K
Sett den hos många bloggare, bland annat Helt Enkelt, och tycker att den är så fin. Har försökt att beställa den några gånger, men den har alltid varit slut. Nu hittade jag en i Oslo, och givetvis fick den följa med hem till Sverige! De fina ljusstakarna fyndade jag i en Indisk butik i samma stad, jättebilliga och jättefina!
2.

Kanin från Maileg

Jag har sagt så många gånger att jag inte förstår hypen kring dessa små kaniner. Dyrbara tygdockor som sitter uppflugna på hyllor i superstylade barnrum.
 Nyligen sprang jag på några av dem på Koffert på Arlanda och senare i en butik i Oslo och tyckte de var jättesöta. Dessutom kändes det som om det var en passande present till Lillan, som plåster på såret för att mamsen varit borta några dagar.
Kaninen blev en favorit, och hänger allt som oftast under armen på Lillan. Kolla förresten kaninens blöta öron, Lillan kan inte sluta snutta på dem. Själv vill jag bara köpa fler nu…

3.

Kjol från Branting

Blev så vansinnigt förtjust i min väninnas (House of Philia) aprikosa klänning från Branting att jag kände att jag bara måste ha något därifrån! Kollat runt i en massa olika webbshoppar och hittat mängder med plag som sååå gärna får flytta in i min garderob. Kjolen är en absolut favorit och den kommer att användas flitigt under hösten med strumpbyxor och grova kängor, alternativt högklackade stövlar, beroende på humör! 
Tack för att ni tog er tid att titta in hos mig!
Tusen kramar till Er!
.

Kategorier:

Okategoriserade

11 kommentarer

Tycker du har en jättemysig blogg. Jag är dålig på att kommentera, men läser varje dag :o) Ni bor så himla fint, både läget och planeringen är jättehärligt!Kram Tina

Gilla

En sådan skål fick jag av min svägerska i födelsedagspresent. Det var innan den blev så hypad. Jag föll direkt för skålen. Den är underbar 😀 Men jag är inte så säker på att min är en Tine K. Har din skål hål i foten, som man kan trä snöre i för upphängning?Det finns en annan butik i Malmö som också säljer dessa skålar.. fast de är direkt importerade från Marocko (tror jag det var..) :)I vilket fall som så är de supersnygga!! 😀

Gilla

Jag har tyckt som du ang kaninerna men sedan också fallit för dem. Vi har en helt underbar stooor variant i barnrummet numera. Men det är nog mest morsan i huset som är fascinerad av den 🙂

Gilla

Lägg till en respons

Ditt namn, e-postadress och kommentar krävs. Vi kommer inte publicera din e-post.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Följande HTML-taggar kan användas i kommentarfältet: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <pre> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

%d bloggare gillar detta: