Nu går jag vidare…

.
.En tragedi
Många vänner och bekanta har oroligt hört av sig till mig och undrat om det hänt mig eller någon i min familj något. Det har det inte. Däremot har jag varit inblandad i en situation där en rad felaktiga beslut, girighet, samt jakten på ett skönhetsideal som västvärlden skapat, ledde till att en frisk ung flicka dog i våra händer.
Sådant sätter spår, och får en att börja ifrågasätta värderingar, men nu måste mitt liv gå vidare…
Var rädda om er!
.
.

Kategorier:

Okategoriserade

7 kommentarer

Känner mig lite dum som kommenterade ditt förra inlägg utan att ha läst just det, hann bara titta på dina härliga bilder på vacker inredning och annat innan jag skrev.Ledsen för att du varit med om något väldigt jobbigt, ibland är livet allt annat än man vill att det ska vara.Hoppas ditt liv går vidare utan alltför djupa spår.Tröstkram Catta

Gilla

Huva vad otäckt. Jag har själv varit med då vi förlorade en kvinna vid en förlossning, usch det var inget kul alls då och man gick verkligen tillbaka till sig själv och tittade på hur man värderar saker och ting. En stor kram till dig i dag!

Gilla

Oj, jag kommenterade så glatt ditt härliga inlägg om fin inredning, och berömde din blogg. Jag hade inte läst texten och förstog inte att du måde dåligt. Ber om ursäkt, och beklagar stort för det du varit med om. Kanske värdesätter man livet mer efter att man varit med om något sådant jobbigt. Kram

Gilla

Lägg till en respons

Ditt namn, e-postadress och kommentar krävs. Vi kommer inte publicera din e-post.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Följande HTML-taggar kan användas i kommentarfältet: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <pre> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

%d bloggare gillar detta: