Något för alla som älskar inredning i vitt

. ..
.

Sommaren och de flestas semestrar är slut. Hade ni tidig semester i år fick ni antagligen njuta av det härliga vädret som var från midsommarveckan och några veckor framåt. Hade ni däremot sen semester, och tillbringade den här i trakterna kring Mälardalen, var förmodligen vädret lite si och så.

Resa?

Jag kan tänka mig att en och annan (kanske mest de med sen semester), funderar på att sticka söderöver någon vecka under hösten för att förlänga sommaren lite! Om ni funderar på Amalfikusten i Italien och är förtjust i vit sparsmakad inredning har jag ett tips!

Casa Angelina Praiano

Du kan se fler bilder här.
Trevlig Helg!
.
.
.

Kategorier:

Okategoriserade

7 kommentarer

Lägg till en respons

Ditt namn, e-postadress och kommentar krävs. Vi kommer inte publicera din e-post.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Följande HTML-taggar kan användas i kommentarfältet: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <pre> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

%d bloggare gillar detta: