Hemma hos Lotta Agaton

.
.

Om vi någon gång bestämde oss för att flytta och börja om med inredningen, eller kanske bara börja om. Ni vet, kasta ut allt man gillar ”sådär”, köpa nytt, välja med omsorg och bara följa en linje (vi är inte så bra på det…), då skulle jag vilja ha det som Lotta Agaton!

Så snyggt med vitt och svart som bas! Tavellist och mycket kuddar, looove!
Y-stolar vid middagsbordet, yes!!!
Stilleben av favvoprylar, säkert med olika ursprung!
Böcker! Bokhyllor, bokskåp eller kanske, helst ett litet bibliotek!
Fler stilleben och Bohlins byrå Snö.
Me like!
Röda accenter, gärna en röd kudde med vita elefanter från ett visst företag med gamla anor…
Pia Uhlin
Snyggt, stilrent kök och en fin trasmatta i sköna färger!
Jag verkligen älskar dessa bilder,
 och någon dag så kanske, kanske…
.
.
.

Kategorier:

Okategoriserade

4 kommentarer

Jag håller med. Vi har rätt mycket ek hemma, som ekgolv – ekstolar – ekbord finns inga kontraster. Min käre sambo tycker om ek men jag har börjat tröttnat.Ett vitt bord och Wegnerstolar skulle sitta fint.LiseLotte

Gilla

Det är väl bara att plocka fram målarburkarna annars ;)Den översta bilden har jag sen ett tag sen sparad på datorn jag oxå. Gillade kombinationen med tavlorna. Ska ge mig på o fixa nåt liknande.Så otroligt kul med all inspriation man kan hitta via bloggar osv… :)Du ser ju ut att bo helt ljuvligt btw!! Avis!Ha det fint.

Gilla

Hej Snäckan!:)Tyvärr blir jag inte med på utflykt för imorgon på morgonen kommer gullungarna hem igen!!! Åh vad jag längtar. Vi ska ha kram och pusskalas heeela dagen lång!:)Nästa gång hakar jag på!Njut kvällen vännenKRAMP

Gilla

Lägg till en respons

Ditt namn, e-postadress och kommentar krävs. Vi kommer inte publicera din e-post.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Följande HTML-taggar kan användas i kommentarfältet: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <pre> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

%d bloggare gillar detta: