Kjedjorna kan de med

.
.

Blev så ivrig att handla höstkläder när jag gjorde gårdagens inlägg att jag fick lov att handla några saker på en gång! Klickade hem några fina plagg från bland annat Branting och H&M.;
För att fylla sin höstgarderob med dyrgriparna från inlägget igår (eller från detta inlägg) krävs en mindre förmögenhet, men det finns fina allternativ…
Ett tips är att handla ett eller ett par plagg som man verkligen vill ha från de dyrare märkena, och sedan komplettera och variera med billigare kläder från kjedjorna. På så sätt kan man klä sig snyggt och känna sig lite lyxig utan att ruinera sig!
Kikat igenom de största kjedjorna och funnit dessa fina kläder till superbra priser!

Gina Tricot
Lindex
H&M;
.
.
Vad kommer ni att satsa på i er höst och vintergarderob?
.
.

Kategorier:

Okategoriserade

11 kommentarer

Jag är så enormt sugen på en av de fanastiska tunikorna från Branting! Men under tiden jag tvekar börjar de ta slut…. Jag har inte alls funderat på höstmodet än, min min goa dotter hittade någon fin jeansklänning i H&M;, så jag får väl börja kika. Man kanske ska ta och städa ur garderoben först och se vad som finns :=) men framåt september börjar jag nog få fart och vill shoppa! Brukar försöka suga på sommaroutfitsen så länge det bara går… men det är verkligen härligt att sen börja med mörka muddiga färger.Kram Milla

Gilla

Jag håller heeelt med!Några dyrgripar och sedan en mix.Bara kläder från ett och samma märkeblir lite "uniform" och opersonligt tyckerjag.Tusen tack för inspirationen. Såg genast en favorit från Gina :)Ja, och konserten var den bästa jag varit på.Den slog faktiskt både The Cure och Imperiet som legat på topp. 🙂 Det var magiskt…Kram på dig!

Gilla

Så mye fint !! Synes også en miks av rimelig og dyrt er best.Fine basisplagg som varer lenge kan godt være dyrt – så kan det som er litt mer døgnflue koste mindre. Har klikket hjem samme beige jakke fra HM – en kort modell av trenchcoaten blir fin å bruke tidlig høst.Ha en fin søndag :))

Gilla

Åh, linnetunikan från Gina Tricot vet du vad modellen heter? Kan inte hitta den på hemsidan nämligen och jag föll som en fura. Tur det finns budgetvarianter, tack för fin blogg o inspiration.Kram Bella

Gilla

Lägg till en respons

Ditt namn, e-postadress och kommentar krävs. Vi kommer inte publicera din e-post.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Följande HTML-taggar kan användas i kommentarfältet: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <pre> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

%d bloggare gillar detta: