Kvällsdopp med Amerikavännerna

.
.
En av mina bästa väninnor gifte sig för några år sedan med sin gamla ungdomskärlek (som dök upp efter 20 år) och flyttade till honom i USA, där de en gång hade träffats. Nu är de här hos oss på besök och det är så kul!

Hennes man har en dotter på 10 år som vår lilla ”Tildis” blivit mycket förtjust i. Efter middagen i kväll vaknade plötsligt vår lilla sessa och ville inte somna om. Istället blev det en tur till stranden och ett kvällsdopp för barnen och våra gäster.

Trygg i mammas famn efter våghalsigt badande på egen hand…
Måtte denna värme hålla i sig ett bra tag, jag älskar det!
See you soon

.
.

Kategorier:

Okategoriserade

4 kommentarer

hello! I love your design style. I saw pics of your place on desire to inspire, it's truly lovely. I wonder, how do you keep your place SO clean with a young child? My place is a disaster. 😛

Gilla

Så modig din lille prinsesse er. Bade alene er nok litt skummelt når man er så liten;) Utrolig fint det første bildet der hvor de to jentene leier hånd sammen:) Helt herlig stemningsbildet:))Kos deg masse i solen. Her har det vært regnvær, lyn og torden igår og idag..men nå begynner solen å komme igjen. Håper det blir deilig og varmt så vi kan bade, dra på sjøen med båten og grille til middag hver eneste dag…hele resten av sommeren !! :))God klem fra Line

Gilla

Hej vännen! Vilka härliga bilder. Jag hoppas också att värmen håller i sig. :-)Tildis är en riktig liten tuffing! Jag har också en badtokig tjej. :-)Nu sitter min bror och make och ser på film och jag har hamnat framför datorn. Borde komma mig i säng! 🙂 Natti o kram Alexandra

Gilla

j: Thanks for your comment! I´m glad you liked the pics i desire to inspire. First of all, my home is´nt always nice and tidy… But I try to never go to bed when the house is a mess. Even if I´m very tired I always make sure the kitchen is clean, there are´nt toys every where, the laundry is taken care of, the pillows in the sofa is in place and so on. I hate to wake up when its messy. Try that and you will have a nice and tidy house for at least 6 hours in the morning!Line: Tack för din kommentar! Hoppas att finvädret kommer till Norge snart och att ni får en härlig sommar mmed grillning och allt! Alxandra: Snacka om att komma sig i säng! Jösses, klockan är redan halv ett!!!

Gilla

Lägg till en respons

Ditt namn, e-postadress och kommentar krävs. Vi kommer inte publicera din e-post.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Följande HTML-taggar kan användas i kommentarfältet: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <pre> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

%d bloggare gillar detta: