Mogen böna i egoinlägg

.
.
Jag är sååå nöjd med mina nya solbrillor!
Tycker att jag ser lite ”mogen och sofistikierad” ut, hi, hi!
KRAM
.

Kategorier:

Okategoriserade

12 kommentarer

Go ego 🙂 jag försöker numera ägna mig minst en stund i veckan att bara ta hand om mig, riktigt fint känns det att bara en stund glömma allt annat man är mor fru syster osv….Riktigt fin bild den till vänster:) kram kram

Gilla

så fina ni är, både du och brillorna! ;)själv köper jag bara billiga solglasögon då jag ALDRIG lyckas hålla ordning på dem.har redan avverkat 3 st i sommar….njut värmen!kram på dig!!

Gilla

Carola: Jag har köpt dem på NK i göteborg märket är Tom FordHelt Enkelt: Jag är också slarvig när jag köper billiga brillor, de försvinner alltid… De här kommer jag att vakta med mitt liv! Dr Molly: Tack!Caroline: Vad snällt sagt Tack!Jag: Tack!Kram till er!

Gilla

Wow. Utrolig kule briller! Du ser ut som "an miilion bucks, baby".Me like.Me want:)) Nå fikk jeg svar her over på hvor du har kjøpt dem også… kanskje har vi det merket et sted her i Norge også;)Ha en fin kveld.Klem, Line

Gilla

Lägg till en respons

Ditt namn, e-postadress och kommentar krävs. Vi kommer inte publicera din e-post.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Följande HTML-taggar kan användas i kommentarfältet: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <pre> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

%d bloggare gillar detta: