Mobilt bredband och Gert Wingårdh

.
.

Jag är ingen ”hightectyp” så jag tycker ju att det är helt fantastiskt att man kan sitta på ett tåg och swicha genom Sverige och samtidigt blogga! Klart man måste prova!
Tokläckert hus av Gert Wingårdh!
Någon gång i mitt liv skall jag också ha en bergknalle inne i duschen, eller kanske i sovrummet…

.

Kategorier:

Okategoriserade

4 kommentarer

Tack för en alldeles superb lunch igår vännen! Sååå gott och trevligt (som alltid:)!!!Ha en alldelse FAB minisemester i Göteborg och njut av er "egen tid" och framförallt: happy shopping!!!:)KRAM KRAM P

Gilla

hejÅh så nära jag var att springa fram och roppa HEJ! I dag på NK, peak performance. Jag var där med min man och två livliga små barn. Tyckte jag såg någon jag kände igen, (strirrade nog) sedan kom jag på det- DET var ju DU! KUL! Synd att jag inte kom på det i tid… Du såg snygg och stark ut! Hoppas du får en skön lillsemester i Götet! Kram Pernilla (som tidigare skrivit mail och tackat dig för stöd och sköna kommentarer i annat blogginlägg). Lev väl!

Gilla

Roligt att ni åker på semester hit till Göteborg! Hoppas att ni får ett par härliga dagar här! Kram Linda

Gilla

Natascha: I totaly agree!!!HoP: Japp, här var det HAPPY SHOPPING!Pernilla: Nej men så festligt! Var det dig jag hade ögonkontakt med när jag kollade några T-shirts på ett bord? I så fall kommer jag ihåg dig! Du skulle ha sagt HEJ! :)Linda: Tack, jag verkligen älskar Göteborg!

Gilla

Lägg till en respons

Ditt namn, e-postadress och kommentar krävs. Vi kommer inte publicera din e-post.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Följande HTML-taggar kan användas i kommentarfältet: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <pre> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

%d bloggare gillar detta: