Njuter kvällen och designerhem

.
.

Catching up

Mysig lunch med sötaste väninnan idag! So much catching up to do!!! Det har ju hänt en del i hennes liv den sista tiden… Tiden flyger iväg när man har trevligt och massor att prata om, vart tog timmarna vägen? Tack ”gumman” för de små flaskorna, njuter en just nu!!!

Minisemester 2

Nu skall här packas, för snart bär det av till Göteborg på minisemester, bara älsklingen och jag! Bo på hotell, äta GOD MAT, mysa, shoppa (tror att det är en del REA, NK here I come), springa lite (löparskorna åker med) och sedan titta lite på mellantjejen som är där med sitt handbolls lag och spelar cup! Just ja, fika/luncha med en av mina bästa vänner från USA som är hemma i Göteborg och hälsar på! Lillan kommer att vara i tryggt förvar hos mormor och morfar!

Jag har skaffat mig en eminent liten grej (mobilt bredband), så ”lappen” åker med till Götet! Ni kan få se om jag gör några fynd, just let me know…
Ikväll busar jag till de,t och visar ett danskt designerhem som sticker ut!
See You!

.

Kategorier:

Okategoriserade

3 kommentarer

Tack snälla Du för Din kommentar hos mig, och Din blogg är ju så skönt presenterad & dejligt inbjudande. Jo tack, detta danska hem sticker verkligen ut, trodde det var Ditt, det liksom matchade den person som står och 'bara sommardiggar' på bilden ovan ;)Agneta, Österlen

Gilla

Lägg till en respons

Ditt namn, e-postadress och kommentar krävs. Vi kommer inte publicera din e-post.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Följande HTML-taggar kan användas i kommentarfältet: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <pre> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

%d bloggare gillar detta: