Liljor och Kristihimmelfärd!

.
.
Se så vackra liljor jag har i vardagsrummet!
 Men fy vad de luktar…
Är det någon som har något tips ang. lukten?
Måste nog förpassa dem ut på altanen annars.
 De luktar så starkt och illa…

Önskar er alla en skön Kristihimmelfärdshelg!
.
,

Kategorier:

Okategoriserade

10 kommentarer

Åh, jag älskar liljor, både hur de ser ut och hur gott de doftar! Tänk vad olika man kan tycka….:)Greta

Gilla

HejNär jag fyllde jämna år fick jag en jätte-bukett Liljor så.. vackra men dom åkte ut,för stark doft för oss som är lite kännsliga..Kul att du fick vara med på ett så vackert Bröllop, har du flera bilder som du vill dela med dig av här på bloggen?? Önsk.Trevlig Helg

Gilla

Hej, hej Jag älskar liljor och kom hem idag efter 3 dagar i Stockholm… Gissa hur mina liljor såg ut – min käresta hade helt glömt att de dricker vatten – de varken doftade eller var vackra:( Ha en skön Kristi Flygare! kram J

Gilla

gillar din blogg massor!Jag tror liljorna ska finnas i doft fritt!du får kolla nästa gångtrevlig kväll anna

Gilla

Ja det är doft som delar läger tydligen. Jag tycker också de är supervackra. Men de doftar starkt, ibland mer ibland mindre. Men det värsta är ståndarna som skräpar ner och färgar av sig. Köp Kallor istället ;)LiseLotte

Gilla

Greta: Ja, verkligen! Doften är för stark för min stora nos!Anonym: Det är alltid trevligt att få gå på bröllop! Ang bilder från bröllopet, se mitt senaste inlägg!A-M: Jag känner också av huvudet i den starka doften!Signerat 71: Lustigt att män inte förstår sambandet mellan livgivande vatten och snittblommors skönhet… Been there, done that!Anna: Vad roligt att du gillar min blogg!!! Doftfria liljor får det bli nästa gång…LiseLotte: Kallor var ingen dum idé! Knippsa av ståndarna så slipper du färgen på allt som kommer i dess väg!

Gilla

Men de er jo så vakre! He he..kanskje du kan ha en liten skål med Durance sitt flytende vaskemiddel av Lavendel-duft stående rett ved siden av liljene ?! Jeg vet ikke helt, men kanskje det kan "ta lukten bort" fra blomstene..God klem fra Line

Gilla

Hej,börjar med att tacka för en trevlig blogg som jag tittar in på allt som oftast.Ang liljorna har jag fått tipset av min lokala blomsterhandlare att ta bort ståndarna så försvinner merparten av doften, och det fungerar faktiskt! Jag älskar oxå liljor men står helt enkelt inte ut med doften, men nu kan jag ha liljor inne igen! Mvh Petra

Gilla

Lägg till en respons

Ditt namn, e-postadress och kommentar krävs. Vi kommer inte publicera din e-post.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Följande HTML-taggar kan användas i kommentarfältet: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <pre> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

%d bloggare gillar detta: