Bloggerskan på bröllop!

.
.
Någon önskade fler bilder från helgens bröllop. Visst kan jag visa några men jag vill nog fortfarande att bruden skall få ”visa klart” sina bilder på sin blogg först! Därför får ni hålla till godo med några bilder på mig!
Det här är så typiskt för mig, och säkert alla andra som gillar att fota. Har nästan inga bilder på mig själv från bröllopet!
Så om det finns någon som var på bröllopet, som läser detta, som har några snygga (viktigt hi, hi!) bilder på mig går det bra att skicka dem till min mail 🙂 Lovar att visa dem om det dimper ned några i inkorgen!
En liten bild på mig och sötaste väninnan vP, ombord på båten ut till Djurgården!
Min frissa är verkligen fancy, eller NOT!
.
.

Kategorier:

Okategoriserade

4 kommentarer

Lägg till en respons

Ditt namn, e-postadress och kommentar krävs. Vi kommer inte publicera din e-post.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Följande HTML-taggar kan användas i kommentarfältet: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <pre> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

%d bloggare gillar detta: