Dagens utflykt!

.
.
En härligt solig dag har spenderats i stora skogen! Sååå mysigt har vi haft det, och sååå trötta är vi nu! Lillan stupade i säng vid sjutiden, vovven ligger utslagen i korgen och jag känner att sängen lockar väldigt!

Skogen är perfekt för en hemmavarande småbarnsmamma med hund! Det är nämligen inte helt självklart att stoppa ned Lillan i en vagn och ta en långpromenad längre…

”Gå själv!!!”
Någon som känner igen sig?
Dessutom är skogen en fantastiskt plats för att lära sig nya saker, speciellt när man är snart två år!
 Här är det myror som studeras!
Det är inte ”skitlätt” att arrangera ett gruppfoto med självutlösaren när man är ensam vuxen…
Till slut blev det skapligt!
Lillan var glad och sken ikapp med solen,
och kunde inte se sig mätt på humlor och fåglar!
Även om sängen lockar väldeliga, skall jag ikväll ta itu med 2:a och 3:e priserna från utlottningen i förra veckan!
Så håll utkik under veckan – It might be you!!!

Kategorier:

Okategoriserade

10 kommentarer

Det så ut som en god tur. Selv om jeg kan forstå at det ikke er lett med selvutløser på kameraet, så ser bildene kanskje enda mer levende ut. Det er det som skjer liksom;)Kjempefin tunika fra ChillNorway der! Sikkert også veldig fin med hvite tights, capri eller jeans til også..når man har blitt litt solbrun, ja :))Ha en fiiin kveld,God klem fra Line

Gilla

SNYGG i håret och SUPERfin chill :)Själv bor jag i min nya plyschis från Chill och i Odd Mollys fonda dress…Låter som möhippan var lyckad, så roligt att gå på bröllop!kram!

Gilla

Åh, vad det ser härligt ut. Det är verkligen en underbart söt liten tjej du har, och hon ser ut att trivas som fisken i vattnet. Kan tänka mig att det inte är det lättaste att arrangera foto, men tycker att du lyckats riktigt bra. Ha det gott. Kram//Marika//

Gilla

Hej Helena!Jag har lite blöjor som inte kommer att gå åt hos oss, har lilltjejen möjligen användning för dom? Hör av dig i så fall. Kramar Ilse

Gilla

Halloj!Jag förstår dig precis. Min son är 2½ och han kan också allting själv…och framför allt så kan/vill han gå överallt, inte åka vagn!Men dom är ju så härliga dom små liven ;)Ha en härlig vecka!Kram

Gilla

Line: Jag älskar tunikan från Cill. och vi hade det härligt i skogen igår! Vita jeans blir det till tunikan i sommar!Helt Enkelt: Vill också ha den där fina bruna chill som du har…Marika: Tack för din söta kommentar!LiseLotte: Varje period har sin charm på något vis!Ilse: Tack för att du frågar men, om jag tackar ja, har jag en till sak att hämta/göra som aldrig blir av, och jag får gå omkring och tänka att jag borde göra det och det… Sofia: Visst går det fort med de små, snart är hon stora damen och behöver inte mamma mer…Mor of white: Funderar på att sälja hennes vagn nu och bara ha den lilla sulkyn. Har sparat den större vagne n för att hon sover så gott i den (även om det var typ ett år sedan snart!)!Signerat 71: Tack vad snäll du är!Tusen tack och kramar till er alla!!!

Gilla

underbara bilder i vårsolen. Själv försöker jag också jobba en del med självutlösare, då detta är jätteroligt. Till en början trodde jag att kameran ställde in fokusen själv men icke. Det blev suddigt de första bilderna, men sen fick jag till slut klämpå hur jag ska göra. Jag ska ut och fota i skogen senare. 😉

Gilla

Lägg till en respons

Ditt namn, e-postadress och kommentar krävs. Vi kommer inte publicera din e-post.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Följande HTML-taggar kan användas i kommentarfältet: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <pre> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

%d bloggare gillar detta: