Vår eller?

.
.
.
Godmorgon 1:a Maj!

Vaknade tidigt i morse och döm om min förvåning när jag möttes av detta vinterlandskap! Igår kväll när vi kom upp hit till Lofsdalen var det varmt och vårigt! Det har frusit på och snöat under natten, men nu börjar det att bli lite varmare igen, skönt! Vädret är lurigt i fjällen…

Snart bär det av till backen för några åk! Så otränad som jag är kan jag tänka mig att jag nöjer mig med ett par vändor, sen blir det lite pulka med lillan för min del!

Ha en finfin dag!

Kategorier:

Okategoriserade

7 kommentarer

Lägg till en respons

Ditt namn, e-postadress och kommentar krävs. Vi kommer inte publicera din e-post.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Följande HTML-taggar kan användas i kommentarfältet: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <pre> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

%d bloggare gillar detta: