Trädgårdsfixardag!

Migränen är som bortblåst för tillfället (men är lömsk och kan komma tillbaka), så idag blir det en utedag med trädgårdsfix!
Det är mycket som skall fixas, tomten är stor och vi har flera altaner, bryggor och balkonger som behöver piffas till!
Tänkte att jag skall börja med att fixa en fin liten vrå på framsidan med sandlåda och en liten mysig sittplats för fika och kanske uteluncher!
En vit möbelgrupp med lite pastelliga kuddar under päronträdet, tror jag blir fint! Där passar det också att anlägga en sandlåda av liknande sort som denna! 
Den här söta lösningen på sandlåda kommer från Hasselfors och jag hittade den för en tid sedan hos fina bloggen It´s a house!
Ja, det är väl bara att ge sig ut för att gräva då anntar jag!

HA EN FIN DAG!

Kategorier:

Okategoriserade

7 kommentarer

hoppas du mår bättre idag!plågas själv av migrän så jag vet PRECIS hur det känns. Vidrigt….vilka roliga projekt du har framför dig!fin skiss du hittat till sandlådan.här är det mesta gjort i trädgården. men jag tror att jag ska plantera 3 silverpäron i år. jag behöver skapa lite mer rumskänsla.ha en fin måndag.kramanna-malin

Gilla

Vilket underbart alternativ till sandlåda! för inte är dom fina annars. Min minsta tjej är sex år(sju i höst) så hennes sandlåda åkte till tippen förra helgen, skööönt! Så nu ska planteras gräs på den fula fläcken. Hoppas migränen håller sig borta från dig nu, min är här på ett "litet" besök, ska försöka skrämma iväg den innan det är för sent;)

Gilla

Hej vännen inte kul med migrän.Vad fint med en landskapsintegrerad sandlåda. Ser vekligen fram emot att se resultatet sedan.Ta hand om dig.Kram Lina

Gilla

Anna-Malin: Ja det är kul grejor att pyssla med, även om dagen mest har handlat om att gräva och åter gräva! Lycka till med päronen, vårt träd blommar helt galet mycket men ger nästan aldrig frukt, bara kart som faller av!Lena: Hoppas du "hann på" migränen! Jag tror att sndlådan kommer att bli jättefin! Lite växter och stenar och sand så är det klart! Har grävt hela dagen!Lina: Lovar att visa före och efter bilder!Kramar till er!

Gilla

Hej! Skulle också vilja göra en sådan sandlåda, men undrar hur vi ska hantera oönskade besök från bl a katter. Gjorde du denna sandlåda? I s f är du nöjd? Vad upplever du för + och -?Tack på förhand!Sandra

Gilla

Lägg till en respons

Ditt namn, e-postadress och kommentar krävs. Vi kommer inte publicera din e-post.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Följande HTML-taggar kan användas i kommentarfältet: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <pre> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

%d bloggare gillar detta: