Storasyster

.

.
Det är inte superlätt att få tillstånd att fota 15 åriga tjejer kan jag informera om! Oftast kommer det upp en hand, en utsträckt tunga eller någon annan mindre smickrande min! I eftermidags satt storasyster i familjen och slappade i solen nere på bryggan, medan vi sopade, krattade och fixade inför sommarsäsongen
.
Hon var så söt där hon satt i solen och häpnadsväckande nog, var det inga problem att få fota Lillans tonnårssyrra idag!
.
..
.
vackra drag, jag tycker att hon ser ut som en filmstjärna!
.
..
.
Jag är lyckligt lottad som har två supergulliga ”extrabarn”, som faktiskt alltid varit snälla mot mig! Lillan avgudar sina systrar kan jag tillägga!
.
..
.
Tänk att den lilla tjejen, som bara var en liten fis när jag träffade henne första gången, vuxit upp till en tjusig dam!
Det är inte klokt vad tiden går fort!
.
..
.

Kategorier:

Okategoriserade

7 kommentarer

Härligt söt tjej! Ja det går fort, min goa dotter var nyss den där femtonåringen och nu är hon en ung dam på nitton som tar studenten om 2 månader… Jisses, man inser ofta att man inte riktigt hänger med. När dom ska börja gå runt på 12 cm höga klackar dessutom, då känner man sig rätt mossig :=)

Gilla

Härligt! Har oxå två stora extra barn, tjejer som är unga vuxna nu, runt 20. De var väl inte alltid så snälla mot mig tyvärr, speciellt inte i tonåren…Men nu är allt bra, efter regn och svåra tider, kommer lycka och solsken!Kram/Greta

Gilla

Milla: Håller fullständigt med! Här är unnu inga 12 cm klackar på tjejerna (det är jag som står för den biten) men en massa andra underliga klädesplagg har jag stött på…Mia: Känner mig faktiskt inte en dag äldre än 20… ibland… :)LiseLotte: Yes, Butik Bazaar kan jag rekommendera om du har vägarna förbi ina "gamla hemtrakter"!Marie: Visst är hon! Greta: Tråkigt för dig att tonnåren var jobbiga, tror att det är ganska vanligt. Klart att vi tjafsar ibland, men jag tror att de respekterar mig, och när vi tjafsar är det aldrig "du är inte min mamma grejen" utan mer "vuxen-barn grejen" som är i alla familjer! Jag har haft tur!Tack för era kommentarer, ni förgyller mina dagar!

Gilla

Lägg till en respons

Ditt namn, e-postadress och kommentar krävs. Vi kommer inte publicera din e-post.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Följande HTML-taggar kan användas i kommentarfältet: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <pre> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

%d bloggare gillar detta: