Summerfeelings

.
.
Första delen av dagen idag bjöd på härligt väder som väckte en slumrande längtan efter riktigt varm skön sommar till liv! I en solig glänta i skogen picknickade vi med mormor och hade det mysigt!
.
Vissa investeringar i trädgården kommer att göras i sommar. Sandlåda och gunga på framsidan är ett måste, och till det vill jag gärna ha en liten trädgårdsmöbel, så jag kan bjuda mina väninnor på kaffe medan de små leker i sandlådan! Något i stil med arrangemanget på den här bilden vore fab!
.
. .

Sköna Hem

.
Förra året skulle vi köpa några sköna ”solsängar” till altanen och valet föll på en snygg Adirondackstol (vi skulle senare komplettera med en till då de var slut i lager). Det visade sig vara a big misstake, a huge misstake faktiskt!
.
..

Becker

.
Visst, den är jättesnygg, men är den skön? Nej inte det minsta! Valet förra året stod mellan Adirondack och däckstol (den på bilden). I år blir det några däckstolar med tillhörande sköna dynor istället! Även bryggan behöver lite nya möbler, men det har jag inte börjat fundera på ännu!.
.

Önskar er alla en mysig fredagkväll!

.
.

Kategorier:

Okategoriserade

8 kommentarer

Har förstått på många bloggerskor att de Adironstolarn inte alls är bekväma.Nog för att det ska vara snyggt men komforten är ju dessutom urviktig.Kram på dig och ha en fortsatt fin kvällLina

Gilla

Jag bara älskar adirondäckstolar. Vi har ett par hemma som är ootroligt sköna, fast de är ju inte originalstolen, utan en kopia. Det som är så underbart är ju att de passar överallt! Inne, ute, på sommaren och i fjällstugan med ett renskinn på eller nått. Förresten undrar jag hur det går för Er med fjällstugebygget. Har ni bestämmt vad ni ska ha? Vore roligt med uppdaterade ritningar. 🙂 Kram /Å

Gilla

Lina: Ja, jag är nog en sådan som inte kan skriva under på att form går före funktion… Man mäste ju leva också!Å: Själva konstruktionen är väl ok men det finns inga fina dynor som passar till tex. då blir det kuddar som glider runt. Jag tycker attt det är skönt med mjukt under benen också och då krävs en lång dyna vilket inte är så snyggt! Se håller jag ed om det du skriver, himmla snygg och passar överallt! Lät väldigt snyggt med renskinnen! Den kanske får flytta upp till fjällen när huset är färdigt! Tyvärr har det blivit försenat med byggstarten pga ointresse hos byggföretagen, allt har dragit ut på tiden. Jag skall göra ett inlägg om det snart, det är flera som har frågat! Tack för att du frågar förresten!Natti, natti till er!

Gilla

Herlige sommerbilder!Ja, det er viktig å ha litt å sysselsette de små med i hagen, så kan vi voksne få en pust i bakken:)Vi har noen lignende dekksstoler, men med gode puter synes jeg de slettes ikke er så ille:)Ha en fortsatt fin helg!klem, Lene

Gilla

I fjällen är Adirondäckstolarna helt perfekta, för där ligger man ju inte helt platt och lapar sol. Jag har en tjock dyna från Jysk i min och ett renskinn uppe på den. Skönt! Annars är däckstolarna som solstol betraktat mycket skönare faktiskt. Jag hoppas våra håller i år också, det är så himla dyrt med riktiga utemöbler!

Gilla

Anonym: Ditt resonemang verkar logiskt och ett renskinn på verkar supersnyggt! Håller med om att det är en ganska kostsam investering, och jag tror att man i längden tjänar på att köpa kvalitet när det gäller utemöbler som skall stå pall för regn och rusk!

Gilla

Lägg till en respons

Ditt namn, e-postadress och kommentar krävs. Vi kommer inte publicera din e-post.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Följande HTML-taggar kan användas i kommentarfältet: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <pre> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

%d bloggare gillar detta: