Butik Bazaar och utlottning!

. .

Halloj denna soliga onsdag!

.
Solen värmer och vårkännslorna sprudlar! Älskar vita jeans på våren och detta soliga väder har lockat fram dem ur garderoben! Riktigt vårig och fin känner jag mig i den superfina, småblommiga tunikan från Butik Bazaar på Köpmannagatan i Västerås! En jättefin liten butik med både inredning och ett stort urval av söta tunikor!
.
.

.
.
Utlottning!

För att fira att våren faktiskt är här på allvar, lottar jag ut den fina kudden, sydd i Estrid Ericsons klassiska svartvita elefanttyg i 100% lin!
.
Alla kan deltaga i utlottningen oavsett om du har en blogg eller inte! Om du har en blogg vill jag att du kopierar bilden på kudden i den högra listen, lägger in den på din sida och länkar till det här inlägget, samt lämnar en liten kommentar. Du som inte har någon blogg lämnar bara en kommentar!.

Utlottningen pågår fram till Valborgsmässoafton då jag drar en vinnare!

.
.

Kategorier:

Okategoriserade

223 kommentarer

Hej! Vill jättegärna vara med och tävla om den fina elefantkudden! Skulle verkligen förgylla mitt dammiga trista vardagsrum som jag inte orkar städa nu eftersom jag är höggravid!! Håller tummarna, kramis från Karin

Gilla

Första gången jag tittar in här – och nu är jag fast – vilken härlig blogg – och vilka fina bilder. Den underbara kudden skulle pigga upp min mamma-lediga vardag i vårt nyköpta hus!Hälsningar Julia

Gilla

Underbar blogg och underbar kudde! Har länge önskat mig denna vackra kudde till vår soffa, håller tummen och hoppas på tur! 🙂

Gilla

Hej !Nej nu ska jag var med i din tävling för jag bara älskar detta mönster och jag är urdålig på att sy haha . Hade en hemsk slöjdlärare som nog tog helt kål på den sidan men kanske jag tar tag i det lite längre fram i livet. Ja vad ska man mera skriva ….brukar titta in hos dig och njuta av dig fina och mycket personliga hem! Ha en fin Valborgkram från en mamma i Karlskrona!

Gilla

Hej, vad roligt att hitta hit! En slump via en länk till din tävling;-) Vill gärna vara med i utlottningen och länkar från min blogg.Nu skall jag titta runt lite mer för det ser fint ut:-)Må gott!Noamaja

Gilla

Oj oj oj vilken finfin kudde, den skulle passa som handen i handsken hemma hos mig! Va skoj att bli tipsad om att gå in på din sida!Trevlig ValborgAnna

Gilla

… men där är ju tyget som jag bara älskar, snyggt så in i bängen, vill ha:)!Till dig från mig, glad vår.Vänliga vårhälsningar Annica

Gilla

Hej!Vilken underbar och fin blogg! Ett vackert hem och fin familj. Jag tittar ofta in hos dig och det värmer i hela hjärtat av att se dina vackra bilder och läsa dina fina texter.Man blir så inspirerad och vill fixa och dona. Har ingen blogg (ännu) men vill ändå delta i utlottningen om den fina kudden.Ha det gott i vårsolen!kram/Malin

Gilla

Hjälp! Jag höll på att missa denna underbara tävling! Skriver upp mig i sista sekund och länkar så klart inne hos mig!Vänliga hälsningarMaria

Gilla

HejVill jätte gärna vara med och tävla om en av dina finna kuddar, läser din blogg varje dag.Trivs här, hittade hit via din vän P, som ocksåhar en bra blogg.Hare gott.Anna

Gilla

Hej! Nu har jag också hittat hit! Och dessutom en utlottning, så skoj!Mycket trevlig blogg, full med inspiration! Vill ha!!! Just en sådan kudde!Kram Pernilla

Gilla

Hej HelenaVet att min fru följer Er blogg. Hon har nu visat elefant kudden Ni lottar ut, för mig i flera dagar. Båda hon och jag tycker den är helt underbar. Hoppas på turen att vinna hem kudden till vårt hem. Trevlig Valborg Richard

Gilla

Hej! vill passa på att säga att du har en Underbar blogg..Självklart vill jag oxå vara med om utlottningen av din fina kudde, motivet är ju helt underbart!Ting Jessica Dalsjöfors

Gilla

Tror att jag ramlat bort men hoppas på att jag blir kvar till sist :)Tack för roliga inlägg, tittar in nästan varje dag.Ha en trevlig varlborg!Annelie

Gilla

Hej Helena!!Vilken jättefin blogg du har gjort/gör. Jag blir jätteimponerad. Med risk för att komma lite för sent vill jag naturligtvis vara med om utlottningen av den fina kudden. Hoppas allt är bra med dig och din familj. Kram// Lotta Frantz

Gilla

1 3 4 5

Lägg till en respons

Ditt namn, e-postadress och kommentar krävs. Vi kommer inte publicera din e-post.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Följande HTML-taggar kan användas i kommentarfältet: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <pre> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

%d bloggare gillar detta: