Dagens dos av inspiration

.
.
Idag skall jag damma av mina sövningskunskaper och hoppa in en kväll på jobbet! Tycker att det är kul att gästspela där då och då, dessutom är det bra att inte tappa alltför mycket kompetens, vilket är ofrånkommligt när man är borta så här länge.
.

Lillan är fortfarande sjuk och feberrosig, men det går åt rätt håll i alla fall!
Hon tackar för alla ”krya på dig” hälsningar 🙂

.
...
.
Jag har verkligen inte kommit långt med Sessans rum, det behöver lite fix, Det är fint det som är där men lite tomt! Skall upp lite hyllor på väggarna, lite krokar och sådant! Dessa fina krokar finns hos Bombay Duck!
.
.
.
.

De här färgglada bokstäverna skulle vara så fina i Sessans rum!
Finns hos Broarne!

.
. .
.

Inspirerande gulligt rum från Allt i hemmet!

.
.
..
.

Kategorier:

Okategoriserade

5 kommentarer

Skönt att hon är piggare.Roligt att gästspela lite på jobbet. Bra att inte komma ifrån rutinerna helt vilket är lätt när man är hemma och mammaledig.Lycka till nu i kväll. Kram kram Lina

Gilla

Nice att träffa dig igen… Inspirerande bilder, som vanligt.Snart dags för "fototräff" med PL?Må så gott…..(26:e?)"The Pencil"

Gilla

Lina: Det flöt på bra på jobbet, kul att träffa lite kollegor! Rutinerna kommer tillbaka till en ganska snabbt märker jag!Sophia: Ja, ha där ser man! Jättefint!PL eller The Pencil: Kul att se er allesamman! 26:e cant make it! Fototräff skall vi väl kunna dra ihop!Lene: Tack! Hoppas vi kan vara ut en stund imorgon, problemet är bara att jag börjar känna mig hängig! Smittad av en liten bacill tror jag…Kram och natti natti!

Gilla

Lägg till en respons

Ditt namn, e-postadress och kommentar krävs. Vi kommer inte publicera din e-post.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Följande HTML-taggar kan användas i kommentarfältet: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <pre> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

%d bloggare gillar detta: