Fredagsmys

.
.
.

.
Tänk att 15 minuters tupplur i bilen kan göra sådan skillnad! Lilla sessan slumrade till när vi åkte bil i eftermiddags vid halvfem, vilket resulterar i att hon fortfarande är vaken, så det är mys och Nalle Puh för hela slanten nu!
.
Annars kan man ställa klockan efter henne, somnar klockan sju på kvällen och vaknar halv åtta på morgonen! Men det är när hon inte sover middag! Känns som att det kommer att bli en sen middag ikväll…
.
Ha en skön fredagkväll!
.
.

Kategorier:

Okategoriserade

7 kommentarer

Hej vännen! Söt som socker är hon lilla Tildis. Jag har köpt "the one" nu!!! Superfin, men du får inte se den före den stora dagen… (Eller kanske kvällen innan hihi;) Har bokat hotelrum åt oss btw!!Ha en mysig kväll på fina UddenKram P

Gilla

19-7:30?!! OMG!!!Här somnas det 19:30 men vaknas 6:15… Hoppas det blir lite senare snart 🙂 som hon vaknar! Jag var lättrörd redan innan Emma, men nu är det ju rent katastrofalt 😀 hahaha ja tjuter för ingenting! Men, det är bra det- bättre lättrörd än lättUPPrörd ;pHoppas ni fick en finfin kväll och en härlig helg!Kram

Gilla

Hej Helena! Ja, datorn är lätt att bli fast vid! Söt bild på lilla Tildis! :-)Wilma råkar också somna ibland på eftermiddagen och då blir kvällen liiite mer vaken. 😉 Nu ska det bli melodifestival och massor av godheter att äta. Mys, mys, mys!! Kramelikram Alexandra

Gilla

Alexandra: Tänk om en sådan liten tupplur räckte för att man själv skulle minska sitt sömnbehov med flera timmar!Natasha: Thankyou for stoping by! Önskar er en härlig söndag!

Gilla

Lägg till en respons

Ditt namn, e-postadress och kommentar krävs. Vi kommer inte publicera din e-post.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Följande HTML-taggar kan användas i kommentarfältet: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <pre> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

%d bloggare gillar detta: