Stilmix och baderska!

.

Hittade det här vackra hemmet i Sköna hem!
.
.
Det är fint med det vita och lite detaljer som bryter av i olika färger!
.
..
Gillar verkligen stilmixen mellan gamalt och nytt, det blir väldigt levande!
.
…..
Vardagsrummet med sitt lite ”manliga” stuk gör att inte våningen känns alltför vit och söt! Skulle nog till och med funka för min man som är lite känslig för att vitt kan bli för kvinnligt!
..
…....
Makalöst snygga dörrar och coolt älghorn! Hade dock valt en annan spegel…
…..
Nej men vad har vi här då! En liten sötis på badhuset med mamma idag! Lillan älskar att bada och jag tycker att det är så mysigt att vara där med henne!
Gillar era barn att bada?
..
….

Kategorier:

Okategoriserade

4 kommentarer

Håller med dig om att bilderna är fina.Mina killar älskar att bada och så fort vädret tillåter packas badväskan och vi ger oss i väg.Vintertid är vi tyvärr allt för dåliga att åka til simhallen. Ha en fin dag.kram Lina

Gilla

God morgen! Utrolig fine bilder – just my style 🙂 Vet du – vi har ikke vært i badet med tvillingene enda. De er 17 mnd nå så vi burde absolutt, men jeg er så redd for at det skal bli total kaos 😀 Kan ikke dra alenei allefall. Har snakket om å dra, så det blir vel snart. Enn så lenge så koser deg med å bade i badekaret hjemme . Ha en fin dag 🙂

Gilla

Liten lovly bad donna ju:) Jo min barn ääälskar bad, men jag ogillar simhallen, blir nämligen jämt sjuk när jag varit där!! i får bada ute i sommar i stället:) Fina kort du visar, verkligen inspirerande! Jag har fått ärva en gigantiskt guldspegel men den känns en aningen malplacerad här i den nybyggda villan!Ha en underbar dag fina du:) Stor kram Miapsss är du med sjuksköterska som jag?

Gilla

Natasha: Thank you for visiting me! I´m happay if I made your day, I truly ment every word, your blogg is "right up my alley"!Lina: Oh vad man längtar till sommaren när du skriver så! Meg: Det är klart att det blir lite bökigt med två små! Åk med en i taget! 🙂 Badkaret funkar ju det med!Mia: Ja en jätteguldspegel kan ju vara lite svårplacerad, tycker att de hade lyckats så himla bra på bilden med de nya stolarna och bordet! Simmhallar är ju rätt snubbiga, men jag tar det, bara för att få se hur glad lillan är när vi är där! Japp, jag är sjuksköterska precis som du, anestesisjuksköterska närmare bestämt! Tjänstledig ett år från min tjänst på operation men går in och jobbar ett par dagar i månaden, för att inte missa för mycket!Önskar er en toppdag! Kram!

Gilla

Add a Response

Your name, email address, and comment are required. We will not publish your email.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

The following HTML tags can be used in the comment field: <a href="" title="" rel=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <pre> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

%d bloggare gillar detta: