Ljuva kläder hos Melmelli

.
.

Det finns en mycket söt finska som bloggar under namnet Malenami. En väninna till mig visade mig dit! Malenami visar framförallt sig själv i olika outfits, hon är mycket söt och har en otrolig garderob! Helt klart värt att kika in där om man är det minsta intresserad av den lite romantiska avslappnade stilen!
.
Framför allt blev jag väldigt förtjust i ett klädmärke hon visade som heter Melmelli, här är bilder från deras hemsida, kolla in den för fler bilder på ljuva kläder!

.

.

Kategorier:

Okategoriserade

4 kommentarer

Hej!Håller med! Vilka coola kläder! Jag skulle behöva uppdatera min garderob på flera plan, men jag tycker det är så svårt. Vill vara fin, men har inte riktigt varken orken eller intresset att springa i affärer med jämna mellanrum. Är man inte med nu när vårkläderna kommer så är det finaste borta i ett naffs!Ha en härligt start på veckan!KramHelena

Gilla

Helena: Skulle också behöva uppdatera min garderob, hos mig är det nog snarare en för tunn plånbok än bristande ork och intresse för klädshopping…:)Mia: Läste om din rensning, blev inspirerad at ta tag i garderoben, blir ett bra helgprojekt!Kram på er båda två!

Gilla

Lägg till en respons

Ditt namn, e-postadress och kommentar krävs. Vi kommer inte publicera din e-post.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Följande HTML-taggar kan användas i kommentarfältet: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <pre> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

%d bloggare gillar detta: