Är våren månne på väg, eller?

.
.
Oj vad den här helgen sprang iväg! Igår var det fest och klackarna i taket! Lillan var hos mormor och morfar, det var verkligen evigheter sedan jag och mannen var ensamma i huset och gjorde bara vuxensaker (nej men oj hur tokigt lät det!!!), jag menar naturligtvis fest, ädla drycker, nattsudd och sådana vuxensaker! 🙂
.
.
.
.
Innan Lillan lämnades i mormor och morfars vård var vi ute och prommenerade i solen, som värmde skönt! Trots att solen värmde och fåglarna kvittrade kändes det inte som vår, snarare en vacker vinterdag! Kylan bet i kinderna på de ställen där vinden fick fart och inte tillstymmelse till takdropp någonstans… Undrar just när den efterlängtade våren kommer?
.
.
..
.
Här ligger badplatsen alldeles begraven i snön, isen är säkert tjock men den är lurig här ute så nästan inga människor vågar sig ut, tack och lov! Det är många som gått igenom just här utanför udden…
.
..

Kategorier:

Okategoriserade

5 kommentarer

mmm vår ja vil med ha vår:) Skönt med vuxen saker, vi ska med ta en helg som är bara för oss snart:) Ledsen att jag iten hunnit hjälpa dig med bilderna än men jag ska jag lova snart så fort jag får lite mer tid framför datorn:) Men dom ser jättefina ut hos mig iallafall.) Stor kram Mia

Gilla

Mia: Det är lungt med bilderna, gör det bara när du har tid över och inte vet vad du skall hitta på (typ aldrig för min del!)! Härligt med vuxenhelger, måste man ha ibland!Kramar Helena

Gilla

Fnisss….ja jag tänkte då direkt på andra vuxensaker.Härligt med barnfritt och lite vuxentid.Otroligt viktigt i bland för att orka med i vardagen.Sköt om dig.Kram Lina

Gilla

Lina: Ja, meningen lämnar utrymme för egna tolkningar 🙂 Håller med dig, viktigt att ibland barå få vara kvinna och mann och inte bara mamma och pappa!Hemmabloggaren: Min älskling brukar säga – Förvänta dig inget, då slipper du bli besviken…Ha en loovely dag mina damer!Kram Helena

Gilla

Lägg till en respons

Ditt namn, e-postadress och kommentar krävs. Vi kommer inte publicera din e-post.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Följande HTML-taggar kan användas i kommentarfältet: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <pre> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

%d bloggare gillar detta: