Insektskuddar från Day Home

De här söta kuddarna från Day Home
har jag haft span på ett tag
och nu har jag beställt ett par från
Anettes webbshop
….
….
…..
….
Jag tror att de kommer att passa jättefint ihop med de kuddar jag själv sytt den sista tiden!
….
Det finns mycket fina saker i hennes butik, klicka på bilden så kommer du dit!
Annette har också en jätteinspirerande och mysig blogg,
In my Boudoir
som du bara måste besöka om du inte redan varit där!
…….
…..

Kategorier:

Okategoriserade

1 kommentar

Åh dom var helt underbara ju:) Kikar in och lämnar en liten alla hjärtand sag kram till dig ♥ Hoppas er dag blir underbar!Kram Miaps. såg du att jag svarat dig i min blogg om bilderna:) Jag ska försöka visa hur du ska ändra i din html kod för att få mer upplösta bilder, fast än dina bilder ser inte alls så gryniga ut på min dator när jag tittar på din blogg!

Gilla

Lägg till en respons

Ditt namn, e-postadress och kommentar krävs. Vi kommer inte publicera din e-post.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Följande HTML-taggar kan användas i kommentarfältet: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <pre> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

%d bloggare gillar detta: