Fenomenala Philia!

…..
…….

Är hon inte fenomenal min gulliga väninna Philia, vilken header hon har på sin hemsida from igår!
Den är ju klockren och hon har tecknat den alldeles själv med inspiration från Tant Brun, Tant Grön och Tant Gredelin!
Jag tycker att den är helt strålande, hon är så duktig!
…………..
Kolla bara den lilla detaljen längst ned på klänningen…
Den lilla lappen på Odd Mollys kläder!
Har inte hon öga för detaljer så säg!

….

……..Bilden är klickbar!

.

Kategorier:

Okategoriserade

3 kommentarer

Hejsan! Läste om bilderna som har försvunnit på datorn. Fruktansvärt! Hemskt! Jag tror inte att man riktigt kan förstå om man själv inte varit med om det. Och bilderna på barnet..sådant kommer ju aldrig igen.Lider med dig! När man varit med om detta längtar man faktiskt ibland tillbaka till när man fick fotografierna hem i brevlådan, med originalfilmen!!Det var ett tag sedan jag hälsade på din blogg nu. Fick en laptop i julklapp av tomten och den var helt "ren" allt var tomt och jag har lagt upp från början liksom.Men så bara lägger den av ibland, utan förvarning…kraschar…och allt vad man höll på med är borta*!Det gör att jag blilr stressad när jag skriver tex, ingen idé att korrekturläsa för att se om något finger sluntit på tangenterna…för på den tiden kan datorn ha kraschat…måste se om det går att årgärda, för så här kan jag inte ha det.Trevlig vecka!

Gilla

Lägg till en respons

Ditt namn, e-postadress och kommentar krävs. Vi kommer inte publicera din e-post.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Följande HTML-taggar kan användas i kommentarfältet: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <pre> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

%d bloggare gillar detta: