Keep calm and carry on

……
…..

Inte fått till det med bildredigeringsprogrammet ännu, tiden bara flyger iväg på kvällarna och på dagarna är det en liten tjej som pockar på min uppmärksamhet!

…….
….…..

Har äntligen fått min poster från Keep calm and carry on nu! Hittade en billig ram som jag idag målat svart och i morgon skall jag hämta en passpartout (om det nu stavas så) som jag beställt! Postern var jättefin, tryckt på riktigt riktigt fint papper! Nu skall den bara in under glas och ram sedan upp på väggen i sovrummet! Kanske kan jag visa den i morgon…

.

Kategorier:

Okategoriserade

3 kommentarer

Hej du! Var beställde du din passpartout…hmm…vet inte om jag får till stavningen heller! :-)Har några bilder på barnen som jag skulle behöva det till. Vi bor inte i osloområdet så jag vet tyvärr inte om någon bra frisör på majorstuen. Hörde med en vän i oslo och hon klipper sig hos Romeo&Julie; som ligger vid rådhusplassen(hon bor på majorstuen). Mysigt med helg i oslo! Jag bodde där innan barnen kom. Lycka till! Kram alexandra

Gilla

Alexandra: Blir til att besöka Romeo och Julie på lördag då! Gillar förresten Oslo jätte mycket!"Passen" beställde jag på en ramaffär (Gallerix) här i stan! Tänkte faktiskt kolla om det finns någon billigare på nätet, det är annars ganska dyrt tycker jag!Ha en skön vecka!

Gilla

Lägg till en respons

Ditt namn, e-postadress och kommentar krävs. Vi kommer inte publicera din e-post.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Följande HTML-taggar kan användas i kommentarfältet: <a href="" title="" rel=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <pre> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

%d bloggare gillar detta: