Snyggare än någonsin

….

……
Har aldrig varit något jättefan av Madonna, förutom möjligtvis för 20 år sedan när hon var en 80-tals ikon och jag var en permanentad tonåring! Det var ju ungefär hundra år sedan, jag har blivit gammal vilket innebär att Madonna måste vara ännu äldre!
……
……
Hon borde vara närmare 50, och titta på dessa bilder, skitsnygg och det syns verkligen att hon är i den åldern! Man har inte försökt att få henne att se ut som 20, vilket annars är ganska vanligt! Riktigt snygg frissa dessutom!
….
……..……
…..

Kategorier:

Okategoriserade

4 kommentarer

Jag VAR jättefan av Madonna, många många år men nu är hon bara en stor pinsam besvikelse i mina ögon…Jag trodde hon var en stark och modig kvinna men på senare tid verkar hon mer som en väldigt egoistisk och ungdomsfixerad surtant med åldersnojja…Hon ser både opererad och retuscherad ut :(Vad hände med den coola bruden hon var?… Att åma runt i minimala kläder och göra duetter med 20 någonting pojkar anstår liksom inte en kvinna med en sån skarp hjärna som hon bevisligen har…Tycker JAG då då :)Hahah, nu var det jag som lät som en surtant :DHoppas det gått bra med er dator!!!

Gilla

Sienneis: Hoppsan, opererad och retuscherad?! Där ser man vad mycket Madonnakoll jag har…Hon kanske inte ser ut så där då! Men jag tycker nog i alla fall att hon är snygg där, lite just för att hon inte är fixad som en 20 åring utan hon ser rätt "mogen" ut!Tycker jag då då 🙂

Gilla

Jag håller inte med, Madonna är jättesnygg, både på bilderna i bloggen men även när hon har en lite mer cool och ungdomlig stil. Hon må vara retuscherad på många bilder men jag vet inte om jag sett henne annat än snygg på någon bild! Vet att många av mina kollegor på jobbet inte delar min åsikt dock. Ha en bra dag!Hälsningar annika

Gilla

Madonna är född 1958 och fyller alltså 52!år¨i år.Och jag tycker hon ser betydligt yngre ut.Jag är jämngammal med Madonna och tyvärr ser jag ser inte så ung ut som hon gör.

Gilla

Lägg till en respons

Ditt namn, e-postadress och kommentar krävs. Vi kommer inte publicera din e-post.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Följande HTML-taggar kan användas i kommentarfältet: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <pre> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

%d bloggare gillar detta: