Kuddar igen!

…….
….
Lätt hänt att man fastnar vid datorn nu när man kan ta den med sig och sitta på något bekvämt ställe! Jag har egentligen inte tid med det för jag måste sy kuddar!
…………
Ni tror väl inte att jag är riktigt klok med mina kuddar. Jag har nu sytt 8 st olika och kommit på att de faktiskt inte passar i vardagsrummet! De har helt sonika fått flytta en trappa upp till sovrummet och vardagsrummet som är där…
Vilket innebär att jag måste sy 10 st nya kuddar som kommer att passa perfa, hoppas jag! Här kommer lite bilder på andras kuddkombinationer!
……….
,,,,,,, .

…………….
…………….
………..
…………..
..

……………..

Bild: Lucy Berridge
……….

Kategorier:

Okategoriserade

3 kommentarer

Hej (igen)!Tänkte återigen fråga om beskrivningen på dina nysydda hissgardiner (ifall du missade min tidigare fråga). Jag (som skrivet) fick aldrig upp beskrivningen "Philia" länkade till. Om du har beskrivningen till en fungerande länk skulle jag bli jätteglad!//Linda

Gilla

Hej Linda!Ursäkta att jag inte svarat.Jag har ingen direkt beskrivning till hissgardinerna, jag har tittat på bilder och inproviserat! Kan försöka beskriva…Fållade sidorna. Sydde en kanal längst upp där jag fört in en rund trästav. På baksidan har jag fäst öglor för upphängningen. Sy fast en flärp/band av läder en bit från kanten på vardera sida längst upp. En glasring skall hänga i en ögla gjord av läderbandet. Sy en kanal längst ned på gardinen och för in ytterligare en trästav. Rulla sedan gardinen till önskad längd. Sedan skall ena snörändan fästas på baksidan av gardinen vid en av läderflärparna. Dra sedan snöret ned och runt rullen, upp till glasringen och igenom den. Fortsätt till nästa glasring och igenom. Den andra ändan på snöret skall löpa från baksidan på den kanten runt rullen och upp till glasringen och igenom den. Om du gjort rätt skall det sedan hänga en lång ögla av snöret på sidan som du kan dra i för att rulla gardinen uppåt eller släppa ner den. Det går åt flera meter snöre, tänk på det. Snöret fästes sedan på väggen där du kan skruva fast en speciell krok för ändamålet, fråga i tygaffären! Om det är en välsorterad tygaffär har de även de handblåsta glasringarna som är snyggast! Hoppas du förstår ungefär hur jag menar, lite svårt att beskriva utan att rita… Googla på det är ett tips! Det är ju inte alla som kan sy eller har en symaskin, så jag funderar på att sy upp och sälja sådana gardiner om intresse från någon finns!Lycka till!

Gilla

Både nackdelar och fördelarmed en laptop, det är lätt att det blir en hel del okynnessurfande 😉 Visst är det kul med kuddar! Jag håller också på att sy ett gäng. Ang. nätbutik för affischer så är den enda jag kan tänka på allposters.com. De har allt.Kram

Gilla

Lägg till en respons

Ditt namn, e-postadress och kommentar krävs. Vi kommer inte publicera din e-post.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Följande HTML-taggar kan användas i kommentarfältet: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <pre> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

%d bloggare gillar detta: