Makeovern fortskrider långsamt

……

……
Det går inte superfort att fixa vardagsrummet… Det jädrans sideboardet har jag nu målat varje dag sedan i lördags! Få se nu, hur många gånger blir det? Hela 5 gånger! Igår skickade jag iväg älsklingen att köpa ny färg, blankare, och idag har jag slipat hela bordet innan jag målade det! Nu äntligen börjar det likna något!
………
Idag har jag också målat några ramar svarta och mellan varven syr jag på lite kuddar. Det blir nog bra när det blir klart! Så länge surfar jag runt och får lite kuddinspiration!
.
..
.Foto: Mikael Beckman
Ett besök på Svenskt Tenn är verkligen att önska…
…….
En vänlig bloggläsare upplös mig om att de tar hutlöst betalt för frakten om man skickar efter!
…….
….

Kategorier:

Okategoriserade

1 kommentar

Lägg till en respons

Ditt namn, e-postadress och kommentar krävs. Vi kommer inte publicera din e-post.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Följande HTML-taggar kan användas i kommentarfältet: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <pre> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

%d bloggare gillar detta: