Tävling!

….
………
……
….
Så har jag lagt ned så himla mycket arbete på ett kuddfodral idag och så passar den inte alls i stilen! Vet inte hur jag tänkte…
Kanske passar den hos någon annan?
……..
……. ………
,,,,,,,
För att inte allt arbete skall vara förgäves lottar jag ut kudden! Skriv bara en kommentar och berätta om var du skulle vilja ha kudden någonstans! Om du vill ha dubbel chans att vinna kan du berätta (och länka med tex På vår uddes header) om tävlingen någonstans i din blogg! Du kan naturligtvis vara med och tävla även om du inte har en egen blogg!
Vinnaren annonseras nu på söndag!
….….
….

Kategorier:

Okategoriserade

16 kommentarer

Åh kudden skulle passa perfekt i sovrummet i sommarstugan. Tyvärr har jag ingen blogg så det blir väl bara en lott för mig. Ps. Jag vågar inte lägga ut kontaktuppgifter i kommentarsfältet men om jag (Louise A) vinner så mailar jag dig adress.

Gilla

Kjære Helena! Puten hadde peasset perfekt i sengen til min lille prinsesse Lilly:-) Så utrolig fin den var!!! Jeg lenker til giveawayen i min blogg også- så to lodd på meg:-) Ha en fin fin kveld vennen. Stor klem Kristin

Gilla

Vilken fin kudde! Du skulle ju kunna sälja, säg gärna till om du syr på beställning. Den här kudden skulle i alla fall passa jättefint i min dotters rum, eller i vårt sovrum… eller ja den passar ju i kökssoffan också 😉 Kram Tina

Gilla

Vilken söt kudde du har gjort! :)Om jag skulle ha tur att vinna, skulle jag vilja ha den i gästrummet – på sängen eller i en stol. Vackert med vitt.Har ingen blogg, så det blir en lott.Nina-Christin

Gilla

Kudden är så fin, synd den inte passar hemma hos dig, men tur för oss som är med i utlottningen. Hemma hos mig skulle kudden passa på massa olika ställen, i en karmstol i sovrummet, eller på sängen, eller på en rottingfotölj i vardagsrummet. Jag länkar fr min blogg och håller tummarna. Ha det fint. Kram Petra

Gilla

Hej!Va synd att kudden inte passar hemma hos dig när du nu lagt ner så mycket jobb på den.Vi andra får däremot skatta oss lyckliga som får chansen att vinna den. Hemma hos mig skulle den vara perfekt i fåtöljen i mitt sovrum. Den är bara hur fin som helst.Jag länkar med bild på min blogg-högerspalten.Ha nu en skön kväll!/Kram Karin

Gilla

Kudden skulle få ligga på min gästsäng, så att gästen såg att endast det bästa erbjuds….kram mamma miakollar och skriver min adress ifall jag vinner,,kramizhar ingen blogg, ska försöka lära mig detta..

Gilla

Lägg till en respons

Ditt namn, e-postadress och kommentar krävs. Vi kommer inte publicera din e-post.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Följande HTML-taggar kan användas i kommentarfältet: <a href="" title="" rel=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <pre> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

%d bloggare gillar detta: