Uppåt väggarna


….
Tänk så mycket man funderar på när lillan har svårt för att komma till ro och sova och bara vill ligga så tätt så tätt och mysa! I kväll kom jag på att vi har alldeles ”uppåt väggarna” för lite tavlor på väggarna! Funderar nu på vad jag skall hitta på efter att allt julpynt åkt ut. Fick Sköna Hem i brevlådan här om dagen, läste den idag, och Malene Birgers hem tyckte jag var mycket inspirerande, mycket på väggarna var det där! Surfade runt lite nu i kväll och här är vad jag fann! Nu blir det att skaffa tavlor till hemmet efter jul!
!
…..
Foto: Mikael Beckman

………..
…………

Kategorier:

Okategoriserade

8 kommentarer

ja det är inte lätt det där med tavlor. Och målar man själv blir man ofta less på tavlorna man gjort och vill inte ha dem uppe. har lite "problem" med tavlor själv… men rätt vad det är så kanske man ramlar på något som man bara måste ha! :)Trevlig kväll!

Gilla

Kjære Helena! Ønsker deg og dine kjære en fantadtisk deilig julefeiring! Nyt dagene sammen med familien:-) Håper du får alt du har ønsket deg og mer til:-) Er glad jeg har blitt kjent med deg! Store varme juleklemmer fra Kristin

Gilla

Snyyyggt! Påminner mig om att jag måste få tummarna loss att hänga upp en massa småtavlor i sovrummet. De har legat på hög och samlat damm länge nog nu. Jag får aldrig tummarna loss…Det här gav inspiration. Tack!

Gilla

Lägg till en respons

Ditt namn, e-postadress och kommentar krävs. Vi kommer inte publicera din e-post.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Följande HTML-taggar kan användas i kommentarfältet: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <pre> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

%d bloggare gillar detta: