Skall jag våga?

..
Hur tokigt det än är, så får självförtroendet sig en törn när någon riktar kritik mot en, så som hände i förrgår.
I en sådan här ganska personlig blogg, blottar man en del av sig själv och sitt liv, för mig krävs det ett visst mått av mod för att göra det.
Klart är att jag funderat fram och tillbaka på om jag skall våga visa några fler bilder hemifrån oss osv.
Jag har aldrig gjort anspråk på att vara någon ”stilpolis” eller ”inredningsorakel”, jag är däremot mycket intresserad av inredning och design!
Dessutom tycker jag att det är väldigt roligt att blogga, så i rent kurativt syfte (annars kommer jag väl aldrig att våga igen) lägger jag in en bild från ett hörn i vårt vardagsrum!
…..
………..
…..
Hur det än är tycker jag att vi har det ganska mysigt hemma, även om vi kanske inte vinner något stilpris!
………..
Men vänta bara tills vi byggt i fjällen, då jäklar!
Hi, hi!
……
……..

Kategorier:

Okategoriserade

14 kommentarer

:)KLART DU SKA!Ett HEM ska vara som de sombor där, och ditt hem (av det jag sett) är elegant, genomtänkt och har harmoni. Det ser ut som ett hem där alla är välkomna och där man gärna stannar!Jag såg kommentaren hos P och jag måste erkänna att jag inte förstod den alls… Det är så bisarrt så jag nästan tror det är någon som skojar.Men glöm det nu och kom ihåg att ingen kan ta dig eller ditt ifrån dig! Allra minst någon som inte vågar visa sitt hem eller sin blogg.Kram

Gilla

Jag har en hel del lite "crazy" ideér….men dem tar jag personligen för dig.Men det första du ska skaffa dig är en liten orange ryggsäck att hänga på väggen….top notch!Miss you"PL"

Gilla

Såg kommentaren, så elakt, det var verkligen att slå under bältet. Tycker ditt hem är supermysigt och fortsätt visa bilder (om du vill förstås):-) Men tyvärr vågar folk så mycket mer på nätet, på gott och ont! hälsningar Sanna

Gilla

Jag är grymt imponerad av hur ni har det hemma! Blir lika fascinerad varje gång jag ser bilder, det ska du veta! 🙂 Och jag är inte ensam. Så försök få bort den där jäkeln till negativa människa ur tankesystemet. Det är sådana som bara suger ur energin på en, precis som en dammsugare suger upp alla dammråttor. Fy!

Gilla

Tack alla söta för era supergulliga kommentarer! De värmer såååå gott!!!PL = Programledaren: Tack för tipset med den orange ryggan! Bara måste ha! (Det är narkospersonalens akutväska, som är placerad på väggen vid några strategiska platser på operationskliniken, för alla er som är oinvigda i den världen)!Kram på er!

Gilla

Hej! Jag vet vad du menar! 🙂 Ni har det fint tycker jag och som sienneis skriver "ett hem ska vara de som bor där" och även om man har lust att byta stil kan man ju inte bara hiva ut allt och köpa nytt så fort man får lust! Fina kuddar du har! âr själv ett Josef Frank-fan! Tack för kommentar med Wilmas rum också. Det är gott att få feedback!:-) Ha en fin dag och fortsätt våga! Kram alexandra

Gilla

Hejsan!Tackar för din fina kommentar på min sida och så hittade jag ju hit till din fina blogg! 🙂 Ja, jo känner mig nog ganska nere just för tillfället. Kan kanske bero på att solen inte har visat sig sedan 1 november…en himla lång tid med bara dystert skumrask till ljus ute och utsikten ser man inget av. Har kikat lite i din blogg nu och tycker att ni har det otroligt snyggt och stilrent hemma!Ha en bra dag!

Gilla

Hej hej! Läser din och Philias blogg flera gånger i veckan och tycker att ni båda verkar vara harmoniska och sköna tjejer…önskar att jag också en dag i framtiden kan skaffa hus..är fattig student nu :)Hoppas du kan släppa de negativa orden från någon som absolut inte vet vad hon pratar om..hallo, vem vill inte ha ett hus som ditt placerat vid vattnet? Det är jätte mysigt och fint!Ta hand om dig och fortsätt lägga ut fler inspirerande bilder! lycka till med stugan…MVH H

Gilla

Lägg till en respons

Ditt namn, e-postadress och kommentar krävs. Vi kommer inte publicera din e-post.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Följande HTML-taggar kan användas i kommentarfältet: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <pre> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

%d bloggare gillar detta: