Kent

…….
…..
Min älskling har skaffat biljetter åt oss till KENT i februari!
Yippi!
Jag är egentligen ingen sådan där ”musikmänniska”, lyssnar på det mesta som spelas på radion.
…………
……….
Men med KENT är det annorlunda, de är Gudar 🙂
…….
…..….
..
………

Kategorier:

Okategoriserade

8 kommentarer

Hej, så mysig blogg du har, och för en liten goding till tjej… ska kika runt mer.Jag minns för läääänge sen när Kent spelade på en universitetsfest, utomhus. Tror de hade släppt en platta. Det var magiskt…

Gilla

Hahaha- Ja, honom kunde du fått behålla! Om vi var 18 skulle jag nog mycket hellre gått på efterfest med… Robbie Williams!KRAM från P (Pssst – fy för den lede vad det kortet INTE var fint på moi! Jag ser ju ut som jag inte sovit på typ 200 år…Måste botoxa snart tror jag!)

Gilla

L: Kul att du lägger in mig med!Emma: Kent ÄR magiska! Härlig blogg du har, återkommer gärna!P: Ursäkta mig, men nu råkar jag tycka att du var väldigt söt på den bilden! Och vi är ju faktiskt inte 18 längre, men "Botox is NOT an option"! Robbie W däremot skulle naturligtvis kunna vara ett "option"!Kram kram

Gilla

Kan inte ens räkna hur många gånger jag varit på efterfest med Kent och gänget runt omrking dem. Känner nu 15 år senare att de kvällarna var magiska och Eskilstunas svartklubbar på den tiden var fantastiska. Jag var störtkär i Martin Sköld som var skolans skådespelargeni. Det ni! 🙂

Gilla

Lägg till en respons

Ditt namn, e-postadress och kommentar krävs. Vi kommer inte publicera din e-post.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Följande HTML-taggar kan användas i kommentarfältet: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <pre> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

%d bloggare gillar detta: