Rätt färger

……
……..
Mysigt sovrum, skulle passa oss!
Helt rätt färger!
….Vet inte var bilden kommer ifrån!
….
….

Kategorier:

Okategoriserade

5 kommentarer

Fräscht, gillar blandningen av natur/ek, grått och rent fräscht vitt. Kul detalj är den lilla väskan.Lite gammalt/lite nytt…låter snart som jag citerar saker till ett bröllop*skratt*. Kul med dina ideér..kul att få dela er resa mot drömmen.Kram Milla:D

Gilla

Det var ju du… hur kunde jag missa det? Nu har jag ordnat det och fixat femtonförtio åt dig då, blir det bra? Du får väl höra av dig så jag vet att allt går bra, jag finns på mobilen…Kram"PL"

Gilla

Milla: Kul att du hänger kvar, du är en trogen "kommentator"! Hoppas att bygget blir "all that we want" och att det kan intressera några läsare! För jag tänker fortsätta att blogga ett tag till!PL: Fattar inte att du missade att det var jag! Du måste ha blivit så överrumplad 🙂 Du går igång på att "ringa ned" och jag går igång på "femtonförtio" så det blir nog en toppendag för mig! Synd att du inte är där, men v. 48 är snart här! :)Kram på er båda!

Gilla

Ha en trevlig helg!Ska rodda för dig på måndag,Överrumplad blev jag men inte dessto mindre glad.Svart skinsoffa är inte du, tro mig!Har en fråga till dig, så kolla ditt postfack på tisdag!Kram"PL"

Gilla

Lägg till en respons

Ditt namn, e-postadress och kommentar krävs. Vi kommer inte publicera din e-post.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Följande HTML-taggar kan användas i kommentarfältet: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <pre> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

%d bloggare gillar detta: