Vinterland

……
….
Igår morse fick jag skrapa rutorna på bilen när jag åkte till jobbet min näst sista arbetsdag!
I morgon börjar min tjänstledighet och snart är vintern här!
Vintern i Mälardalen är inget vidare, oftast bara regn och blåst, däremot älskar jag snön och kylan uppe i Härjedalen!
..
..
Bilden är tagen i Lofsdalen för några år sedan!
Det var 20 minus och för kallt för utförsåkning så vi ”klämmde lagg” uppe på fjället den dagen istället!
Fantastiskt vackert var det och en otroligt behaglig kyla!
Sen kanske längdåkning inte riktigt är
”my cup of tea”!
Träningsvärk så jag fick feber dagen efter,
typ…
….

Kategorier:

Okategoriserade

3 kommentarer

PL: Du vet att en narkossyrra som jag, som levererar "insatser långt över normal mänsklig nivå",(det har jag diplom på) måste vila från jobbet ett tag nu!(Phu, det frestarpå att ligga på topp!) Men hav förtröstan, vecka 48 är snart här, och då kommer allt att kännas bra igen! 🙂 Kram på dig, och hälsa alla Torsten Gordhs lärjungar från mig!

Gilla

Lägg till en respons

Ditt namn, e-postadress och kommentar krävs. Vi kommer inte publicera din e-post.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Följande HTML-taggar kan användas i kommentarfältet: <a href="" title="" rel=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <pre> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

%d bloggare gillar detta: