I min fantasi

……..
……
Fattar inte,
varje gång jag tänker på köksdelen i huset vi skall bygga, ser jag bara ett långt bord, med långa rader Y-stolen av Hans J Wegner.
….
…….…….
……
Vi kommer aldrig att ha råd att skaffa det, så jag måste börja tänka/planera i andra banor…
……
Men huuuu, vad snygga de är!
……
…..
Förresten!
Frillan blev superbra!
Phu…
…..
….

Kategorier:

Okategoriserade

8 kommentarer

Skönt med frillan. Förstår att du fastnat för bordet och stolarna.Dansk design när den är som bäst…de äldre originalen i begagnat? Tradera, blocket? Liknande kopior? Finns säkert ett billigare fast inte samma känsla alternativ. Hoppas ni hittar det ni söker.Kram Milla:D

Gilla

Jag är inte så förtjust i kopior faktiskt… Skulle bara gå omkring och irritera mig på att de inte är "riktiga". Handlar hellre på IKEA i så fall! Blocket kan ju vara ett allternativ ibland, men i det här fallet tror jag att priset skulle vara ruggit nära nypriset…

Gilla

Hej! Läser till sjuksköterska i termin 4och jag funderar mellan barnmorska & narkossköterska. Vad skulle du beskriva som fördelar resp. nackdelar med arbetet som narkossköterska?KRAM modellmini

Gilla

:)Å andra sidan har du sen stolar som kommer hålla, till era barnbarn allra minst :)Jag har en liten utmaning till dig på min blogg, nu har den hamnat ganska långt ner bland inläggen(http://sienneis.blogg.se/2009/october/hoppsan-d.html) OM du känner för't :DHa en trevlig vecka, här är det grått- känns som man befinner sig på Skotska slätter i dimman…Visst är det fantastiskt med små nya liv ja, jag grinar jag med ;pKram

Gilla

Ser at vi har mye av den samme smaken:)Godt å høre at du ble fornøyd med frisyren, er kjipt å bruke mye penger på noe som ikke blir bra..Vi skal ha dinesen ja.. regner jeg med.. vi skal få pristilbud på Dinesen Douglas, Lutet, Hvitsåpet i str 300x 35! Har den vareprøven hjemme nå, den er stoor, og fantastisk myk! Det bare MÅ bli dette gulvet!!! 🙂 Har også tenkt i så tilfellet å lage spisebord av plankene, og eventuelt benkeplate til kjøkkenøyen.. dette blir spennende!Dere skal ha den største? Har du fått noen vareprøve hjem til deg?Det anbefales.. kjenner på den hver dag:) hihi…Ha en fin dag,Klem L:)

Gilla

Lägg till en respons

Ditt namn, e-postadress och kommentar krävs. Vi kommer inte publicera din e-post.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Följande HTML-taggar kan användas i kommentarfältet: <a href="" title="" rel=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <pre> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

%d bloggare gillar detta: